Assistent bedrijfsleider

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Assistent bedrijfsleider

Als Assistent bedrijfsleider ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, daarnaast veel affiniteit heeft met tuinen én sfeer rondom huis. Daarnaast ben je communicatief sterk! Tuin & Terras in Ysselsteyn, voorheen ook wel bekend onder de naam “Linders Natuursteen en Tuindecoraties” heeft het grootste assortiment aan tuinmaterialen in de regio. Met een assortiment van bestrating, tegels, tuinhout, kunstgras en verlichting bieden ze middels de diversiteit van hun assortiment voor elke tuin de juiste materialen. Tuin & Terras beschikt over zowel ruime binnen- als buitensfeertuinen, waar klanten zich volop kunnen laten inspireren en adviseren. Een team van deskundige medewerkers staat 6 dagen per week klaar en denkt graag mee over de eisen en wensen van hun klanten en gaat samen met hen op zoek naar de juiste materialen.

Als Assistent bedrijfsleider pak jij alles mee aan en werk je dagelijks voornamelijk als verkoopmedewerker/teamleider. Je adviseert klanten over een breed scala aan mogelijkheden voor de tuin. Dit wordt zowel telefonisch gedaan als in de “sfeertuinen”, boordevol met inspiratie. Jij hebt intensief contact met klanten en met vaste partners zoals hoveniers en stratenmakers. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en het doornemen van de lading met de chauffeurs. Je bent naast de eigenaren de kartrekker van het bedrijf,

Wat ga je doen?

 • Klanten en vaste partners ontvangen, informeren, adviseren en ondersteunen in het verkoopproces;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor calculeren/maken van offertes in SAP Business one;
 • Het onderhouden van klantcontact en klantplanning;
 • Verkoopprocessen optimaliseren, marktomstandigheden onderzoeken en het assortiment mede hierop afstemmen;
 • Verzamelen (en klaarzetten) van de orders t.b.v. van de te realiseren droomtuinen;
 • Intensief samenwerken met collega’s van de verschillende afdelingen;
 • Magazijnen en het terrein netjes mee op orde houden en het up to date houden van de sfeertuinen.

Als Assistent bedrijfsleider neem je het volgende mee

 • Een MBO opleiding, met door ervaring een HBO werk- of denkniveau;
 • (veel) affiniteit met de branche, aantoonbaar middels werkervaring en/of opleiding;
 • Communicatieve vaardigheden, noodzakelijk om goed advies te kunnen geven over benodigde (tuin)materialen;
 • Capaciteiten om commerciële gesprekken te kunnen voeren met leveranciers en afnemers;
 • Je weet overzicht te houden en kunt zelfstandig, resultaatgericht en gestructureerd werken;
 • Flexibiliteit, waarbij ondanks de vele en afwisselende werkzaamheden een goed contact met de klant voorop staat;

Hier krijg je veel voor terug!

Je komt als Assistent bedrijfsleider rechtstreeks in dienst bij Tuin & Terras in een baan met erg veel variatie, waar bovendien volop uitdagingen en kansen liggen. Iedere (aan)vraag waar je aan werkt is uniek, vanwege maatwerk producten en service. Hierdoor wordt je werk nooit saai! Er heerst een hands-on mentaliteit en binnen het team heeft iedereen eigen taken, maar worden taken van elkaar ook waargenomen.
Het team is hecht en collega’s staan dan ook voor elkaar klaar. Tuin & Terras groeit gestaag en er zijn volop uitdagingen en kansen voor doorgroei en (indien gewenst) mogelijke participatie. Je werkt intensief samen met collega’s van de ontwerp-, marketing-, verkoop- en logistieke afdeling. Tuin & Terras is een platte organisatie met een familiaire cultuur. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao “handel in bouwmaterialen”. Het salaris en secundaire voorwaarden zijn van deze tijd en afstemming over werktijden gebeurt op basis van goed overleg, de werkgever is flexibel in beloning middels salaris of tijd. Wij vertellen je er graag meer over.

tuin terras tegel hout trends tuinhuis tuininspiratie sierbestrating

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Wil jij meer informatie? Bel dan gerust naar 0478-541709. Of stuur ons je sollicitatie naar info@linders-natuursteen.nl.