Betontegels

Betontegels in diverse maten met diverse afwerkingen verkrijgbaar.

De saaie grijze betontegel is door de nieuwste kleuren en deklagen verleden tijd geworden. Een logische stap in een markt die steeds meer aan het veranderen is. De standaard 60×60 betontegel is veranderd in een terrastegel met allerlei verschillende eigenschappen en afwerkingen. Tuin & Terras biedt u een breed assortiment terrastegels, waarbij u makkelijk de juiste tegel kunt vinden.

Onderhoudsvriendelijke Terrastegels

Heeft u ook een hekel aan de groene aanslag op uw terras? Helaas is dit bijna niet te voorkomen. U kunt het wel makkelijker maken voor u zelf. Wanneer u voor een betontegel kiest met een open structuur, dan kan het groen zich beter hechten aan de tegel en dan wordt het lastiger om de tegel netjes schoon te maken. Wanneer u kiest voor een geïmpregneerde of gecoate deklaag dan blijft de groene aanslag op de toplaag liggen en is het makkelijker om de groene aanslag te verwijderen.

Buitentegel 60×60

De buitentegels vind je in steeds meer maten en kleuren. Zo heeft u tegenwoordig niet alleen de standaard buitentegels 60×60, maar heeft u ook de meest uiteenlopende wildverbanden. Op deze manier komt u tuin helemaal tot leven. Ook de afwerking van de tegels wordt steeds gevarieerder. Wilt u een strakke tuin? Dan is het belangrijk om naar het facet van de buitentegel te kijken. Hoe kleiner het facet is, hoe strakker en moderner uw tuin wordt. Wilt u een iets verouderde tuin? Dan adviseren wij getrommelde bestrating.