Jouw droomtuin komt steeds dichterbij!
Download je moodboard en bespreek deze met een adviseur in een van onze Tuin & Terras vestigingen!
stapelblokken opsluitbanden

Stapelblokken

Stapelblokken en muurelementen zijn een stevige en sfeervolle basis voor het aanleggen van bloemborders of muurtjes in jouw tuin. Door te spelen met diverse hoogtes creëer je een dynamische sfeer, met een steen die volledig aansluit op de stijl van jouw tuin....

Stapelblokken en muurelementen zijn een stevige en sfeervolle basis voor het aanleggen van bloemborders of muurtjes in jouw tuin. Door te spelen met diverse hoogtes creëer je een dynamische sfeer, met een steen die volledig aansluit op de stijl van jouw tuin.  
 
Stapblokken zijn verkrijgbaar in diverse uitstralingen. Er bestaan verschillende series met getrommelde blokken die een authentiek karakter toevoegen en een speelse tegenhanger kunnen vormen voor gladde oppervlakken. Daarnaast biedt het assortiment ook een ruime keuze aan strakke stapelblokken, die een moderne look creëren. 

Voorraad op aanvraag

Vakkundig advies en een oplossing op maat 

Ons team van deskundig personeel staat klaar om samen op zoek te gaan naar de juiste materialen voor het realiseren van jouw droomtuin.  

Op zoek naar iets specifieks? 
Wij denken graag mee over de juiste indeling van jouw tuin of aan een passende oplossing, zoals een tuinhuis of een ander houtbouw project. Samen gaan we op zoek naar het beste resultaat voor jouw tuin! 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.