Medewerkers Tuin & Terras Westland

De vakkundige medewerkers van Tuin & Terras Westland helpen u graag verder!

Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica geoproarte Nederland hout schuttingen overkapping blokhut tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie composiet vijver split zand tuinverlichting buitenverlichting veranda tegels kapschuren sfeerimpressie tuinontwerp bestrating tuinhout sfeertuinen projecten vijver waterelement zwembad afwatering terrastegels tegels 60x60 terrastegels tuintegels sierbestrating keramische tegels betontegels tuintegels in beton keramiek natuursteen tuinhout hout douglas composiet partners

Robin | robin@tuinenterraswestland.nl

Robin houdt zich bij Tuin & Terras Westland voornamelijk bezig met de inkoop van de materialen en het contact met de vaste afnemers (hoveniers en aannemers).

“Dit werk is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader heeft 35 jaar lang een hoveniersbedrijf onder zijn hoede gehad. Hierdoor ben ik al vanaf kleins af aan met dit werk verbonden. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging. Je weet nooit hoe een dag gaat verlopen, wie er komt of wat er weggaat. Ik vind het belangrijk dat een klant een kwalitatief goed product tegen een eerlijke prijs koopt.”

Nancy| nancy@tuinenterraswestland.nl

Nancy is vrijwel altijd in de verkoopruimte aanwezig. Zij adviseert klanten in de modellentuin, maakt offertes en doet tevens een gedeelte van de inkoop.

“Ik ben sinds kort werkzaam bij Tuin & Terras en tot nu toe vind ik het erg leuk. Het werk is erg afwisselend, waardoor je op verschillende gebieden veel leert. Ik heb ervaring in administratief werk, maar inhoudelijk valt er nog heel veel te leren over de producten die we verkopen.
Met behulp van mijn collega’s hoop ik zo snel mogelijk meer kennis te verkrijgen om zo iedereen goed te kunnen helpen.”

Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica geoproarte Nederland hout schuttingen overkappin blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie composiet vijver split zand tuinverlichting buitenverlichting veranda
Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica Nederland hout schuttingen overkappingen blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie

Arthur | arthur@tuinenterraswestland.nl

Arthur organiseert het transport en is veelzijdig inzetbaar. Hij ondersteunt zijn collega’s waar nodig, het adviseren van klanten, laden en lossen, bijspringen op de vrachtwagen alles komt hem voorbij.

“Vooral de afwisseling in het werk is erg leuk; dan ben ik weer bij een klant, dan weer help ik op de zaak. In de showtuin; hier adviseer ik de klanten bij het kiezen van de juiste tuinmaterialen en stel ik offertes op. Ik werk hier nu alweer sinds 2008. Ik kwam hier in het begin een paar dagen helpen, vooral zaterdags en in de schoolvakantie, en ben toen eigenlijk blijven hangen. Ja, ik heb het zeker naar mijn zin. Hiervoor heb ik de hoveniersopleiding voltooid en een aantal jaren meegewerkt bij een hoveniersbedrijf. Hierdoor heb ik veel kennis over de verwerking van het grote assortiment materialen wat er tegenwoordig bestaat.”

Jasper jasper@tuinenterraswestland.nl

Jasper is sinds januari werkzaam bij Tuin & Terras Westland.

“Ik ben bekend in de branche, want voordat ik bij Tuin & Terras Westland ging werken heb ik bij een soortgelijk bedrijf gewerkt, waardoor ik ervaring heb met de materialen die wij leveren. Vind het een uitdaging om de klanten om te gaan en ze te adviseren”.

Hij is voornamelijk in de vrachtwagen te vinden om de bestellingen te bezorgen bij de klant. Verder ondersteunt hij in de werkzaamheden op het buitenterrein en helpt en adviseert klanten in de modellentuin.

Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica Nederland hout schuttingen overkappingen blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie

Bas

Bas is sinds februari werkzaam bij Tuin & Terras Westland.

“Ik ben in de afgelopen jaren voornamelijk werkzaam geweest in de verkoop. Ik denk graag mee met de klant om aan hun wensen te kunnen voldoen. Ik ben nieuw in deze branche en vind het een mooie uitdaging om inhoudelijk meer kennis op te doen om de klant zo nog beter te kunnen helpen.”.

Bas is voornamelijk op het buitenterrein werkzaam en helpt en adviseert klanten in de modellentuin.