Samen met u ontwerpen wij uw droomtuin in 5 stappen

Onlangs heeft Tuin & Terras Westland een ervaren tuinontwerper aan zich weten te binden. Deze tuinontwerper heeft ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van de mooiste tuinen in diverse stijlen. U zult versteld staan van de mogelijkheden!

Onze werkwijze in 5 stappen

  • In onze overdekte modellentuin laat u zich volop inspireren en kunt u een keuze maken voor de stijl waarin uw tuin zal worden aangelegd.
  • Het maken van een afspraak met onze tuinontwerper is de tweede stap. De afspraak vindt meestal plaats op kantoor, zodat uw wensen het beste kunnen worden meegenomen in de te nemen stappen. Het enige dat u mee hoeft te nemen zijn enkele foto’s van uw tuin en de afmetingen van het te ontwikkelen perceel.
  • Tijdens dit gesprek krijgt onze tuinontwerper een idee van uw wensen en uw budget. Na uw bezoek zal hij de aangeleverde informatie omzetten in een driedimensionaal tuinontwerp in kleur.
  • Na gereedkomen van het tuinontwerp wordt er contact met u opgenomen voor een tweede afspraak bij ons op kantoor en wordt het tuinontwerp uitvoerig gepresenteerd. Tijdens deze afspraak kunnen eventuele wijzigingen in het ontwerp direct worden doorgevoerd. Een groot beeldscherm biedt zowel u als de ontwerper goed inzicht in de ontwerptekeningen.
  • De laatste stap is de realisatie van het project; u ontvangt een tuinontwerp en een offerte die geheel zijn afgestemd op uw wensen en budget. Het ontwerp is nu gereed om door een vakman te worden uitgevoerd.

Ontwerpkosten

Het ontwerpen van uw tuin door een professioneel tuinontwerper brengt kosten met zich mee, deze zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin. Als u besluit alle tot het ontwerp behorende materialen aan te schaffen bij Tuin & Terras Westland, krijgt u het ontwerp voor de helft van de prijs.

Schematisch:

Nota bene:

  • Offertes voor grotere tuinen (> 500 m²) worden geleverd op aanvraag.
  • Bij ontwerp kunnen voor- en achtertuin in m² bij elkaar worden opgeteld.
  • Indien u zelf de afmetingen van uw tuin opneemt, bent u verantwoordelijk voor eventuele meetfouten.
  • Wij komen uw tuin ter plaatse opmeten en fotograferen voor een meerprijs van €75,-. Deze extra service geldt in de regio Westland (Westland, Midden-Delfland, Hoek van Holland, Maassluis). Voor overige woonplaatsen geldt dat het tarief in overleg wordt bepaald.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Eenvoudige schets

Naast de hierboven omschreven uitvoerige ontwerpen, bestaat ook de mogelijkheid bij onze tuinontwerper een eenvoudige doch creatieve schets te laten maken. Ook hiervoor geldt dat met de afmetingen van uw tuin en enkele foto’s een mooie schets kan worden gerealiseerd. U wordt op deze wijze geïnspireerd voor slechts €75,-. Indien u besluit om voor minimaal €2000,- aan materiaal aan te schaffen, zijn er geen kosten verbonden aan dit ontwerp.

Tuin & Terras Westland

Tuin & Terras Westland is onderdeel van een landelijk opererende inkooporganisatie. Op deze wijze wordt er groot ingekocht, altijd direct bij fabrikanten of importeurs. Er wordt alleen gewerkt met kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. Wij staan voor een goede service en een vakkundige begeleiding. U bent van harte welkom in de overdekte modeltuin in Naaldwijk, veel materialen zijn uit voorraad leverbaar.