Tuin & Terras Cuijk

Cuijk

De Hork 18
5431 NS Cuijk
0485-794526
De Hork 18
5431 NS Cuijk
0485-794526

Tuin & Terras Cuijk

Onder de naam Tuin & Terras brengt deze nieuwe organisatie een ongekend groot assortiment op de markt voor sfeerbrengers rondom uw woning.

De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past. Tuin & Terras is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis of schutting betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij met u delen.

Tuin & Terras bij u in de regio is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken. Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk advies maken wij een sfeer die bij u past.

Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras.

Sfeertuin

Rondom het pand vindt u een sfeervolle inspiratietuin, waarin alle producten van Tuin & Terras Cuijk samengebracht worden. In deze tuin kunt u zelf ideeën en inspiratie opdoen en krijgt u professioneel advies over diverse soorten tuinmaterialen en het combineren hiervan.

Bekijk meer foto's