60x60 terrastegels, tuintegels, sierbestrating, keramische tegels, betontegels, tuintegels in beton, geoceramica, keramiek en natuursteen geoproarte

Kies eens wat anders voor uw tuin!

Kies eens wat anders voor uw tuin!

Een vlak terras, een klein bordertje, alles in de zelfde kleur. Vaak kiezen we voor eenvoud als het gaat om onze tuin.

Maar met een paar eenvoudig onderdelen breng je een volledige nieuwe wending aan uw tuin!

1. Geometrische vormen

Speel bijvoorbeeld eens met de vorm van de tegel. In plaats van vierkant, kiezen we voor een tegel met organisch gevormde randen. Hiermee maakt u uw terras speels en behoudt u de moderne uitstraling. Daarnaast zijn deze tegels ook goed te combineren met andere materialen!

2. Staptegels

Staptegels maken de tuin luchtig en zorgen voor variatie in rechte stukken. Door staptegels te leggen heb je altijd een pad, zonder dat deze helemaal dicht hoeft te zijn. Hierdoor is het eenvoudig om materialen te combineren en diverse uitstralingen creëren.

Daarnaast kun je de water afvoer van je terras verbeteren met staptegels! Door split tussen de staptegels te leggen kan het water eenvoudig weg en blijft het niet op de tegels liggen.

3. Houten elementen

Met behulp van hout kun je leuke hoekjes en elementen realiseren in je tuin.

Zo kun je bijvoorbeeld lange palen kort zagen en hier een bankje van maken op de rand van een border. Hiermee creëer je meerdere kleine zithoekjes in je tuin!

Ook kan er gebruik worden gemaakt van houten palen.

Met verticale lijnen creëer je meer diepte. Ook kan de stijl van de tuin afgestemd worden op het hout. Zo heeft Douglas een strakke en moderne uitstraling en geef je met geschaafd eiken een landelijke en meer natuurlijke draai aan je tuin.

Hout is zeer variabel aan te passen in hoogte en dikte, waardoor het goed aan te passen is aan de grote en indeling van de tuin.