GrasArt

GrasArt is een Internationale groothandel op het gebied van kunstgras. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kunstgrasproducten en beschikken daarvoor over wereldwijde connecties.

Met GrasArt maakt u van iedere tuin een plaatje. Het kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt het talloze voordelen die natuurlijk gras niet kan bieden. Denk aan de onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid, weerbestendigheid, slijtvastheid en de mogelijkheden voor hergebruik. Uiteraard voldoet GrasArt aan de strengste normen en milieueisen. Daarbij zijn deze kunstgrassoorten allemaal UV-bestendig!

Grasart Kunstgras graskant cortenstaal corten gras kwartszand onderdoek sport onderhoudsvrij tuin natuurlijk kindvriendelijk natuurlijke uitstraling eenvoudig valdemping lijmkam steenlijm

GrasArt kunstgras is er niet alleen in de kleur groen, maar u kunt ook kiezen voor inspirerende kleuren zoals wit, oranje, rood, groen, geel en blauw. En uiteraard is een combinatie van kleuren ook een mogelijkheid. Zo geeft u een kinderspeelplaats, speeltuin, een ontmoetingsplek of een deel van een tuin een wel heel verrassende uitstraling.

Bekijk hier ons assortiment en kom langs bij één van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.

Mook Grasart
GrasArt - Natuurlijk kunstgras