LC Packaging

LC Packaging is onze leverancier van de opvallende big bags waarmee we het zand voor uw tuin leveren. LC Packaging heeft een netwerk van betrouwbare productpartners in Europa, Azie en Afrika.

De cirkel rond met de WorldBag FIBC-reconditioneringsservice

Als specialist in de reconditionering van big bags biedt WorldBag een duurzame oplossing voor het hergebruik van big bags. WorldBag zamelt gebruikte big bags in bij eindgebruikers in heel Europa. Nadat we de big bags zijn gereinigd, brengen ze deze in perfecte staat terug naar de klanten, klaar voor de volgende fase in hun levenscyclus. Met dit circulaire programma biedt WorldBag een unieke, efficiënte en 100% duurzame oplossing. Reconditionering van big bags zorgt voor de juiste balans tussen een lange levensduur en een kleinere ecologische voetafdruk en stelt ons in staat om de cirkel rond te maken.

We zien u graag bij één van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.

Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica Nederland hout schuttingen overkappingen blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie