60x60 terrastegels, tuintegels, sierbestrating, keramische tegels, betontegels, tuintegels in beton, geoceramica, keramiek en natuursteen

Michel Oprey & Beisterveld

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die zij op hun reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid.

Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter.

De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt. Deze collectie wordt uitsluitend via de erkende vakhandel aangeboden.

De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek. Een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey & Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld. Daarnaast stelt Michel Oprey & Beisterveld aan haar toeleveranciers in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen strikte eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden en milieu.

Bekijk hier het assortiment en kom langs bij één van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.