StoneBase

Stone Base is één van de grootste leveranciers van natuursteen, straatbaksteen, keramische tegels en aanverwante producten voor het inrichten van tuinen en de openbare ruimte. Vanuit het centraal gelegen ’s-Hertogenbosch worden jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters geleverd.

Deskundigheid en service staan bij Stone Base hoog in het vaandel waardoor wij luisteren naar uw wensen en altijd op zoek gaan naar een passende oplossing.

Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica Nederland hout schuttingen overkappingen blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie

Stone Base heeft het meest uitgebreide assortiment in de omgeving. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft worden nieuwe ontwikkelingen en trends nauw in de gaten gehouden. De jarenlange ervaringen met leveranciers en diverse reizen rondom de wereld resulteren in nieuwe ‘exclusieve’ producten. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter.

Bekijk hier ons assortiment en kom langs bij één van onze vestigingen voor een persoonlijk advies.

Stone Base 60x60 terrastegels, tuintegels, sierbestrating, keramische tegels, betontegels, tuintegels in beton, geoceramica, keramiek en natuursteen Stonebase
Stone Base - Tuin Magazine 2021