Zevenbergen Roosendaal Dordrecht Breda Etten-Leur Strijen keremische tegels tuintegels terrastegels geoceramica tuinhuizen overkapping vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen trends sfeer inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie

Hoofdprijs Tuin & Terras valt in Zevenbergen!

Vrijdag 7 mei heeft Tuin & Terras de eerste prijswinnaar van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Korteweg uit Zevenbergen ging er vandoor met een prachtige barbecue en een cadeaubon van de lokale slager.

‘Wij hebben nog nooit iets gewonnen en dan gelijk zo’n prijs!’ was de eerste reactie van mevrouw Korteweg. En met 16 vestigingen in Nederland was ook nog maar de vraag of de hoofdprijs in Zevenbergen uitgereikt zou worden.

Afgelopen voorjaar heeft de familie Korteweg de tuin helemaal opnieuw ingericht. Niets uit de oude tuin is dan ook gebleven. Met vrienden hebben ze zelf de tuin leeggehaald en daarna de tuin opnieuw laten inrichten via Don Tuinen. mee te doen met de winactie hadden ze foto’s ingestuurd van het eindresultaat. ‘Een enorme metamorfose’ aldus mevrouw Korteweg.

Tot mevrouw benaderd werd door Tuin & Terras om naar de nog onbekende prijsuitreiking te komen was ze helemaal vergeten dat ze nog kans maakte op een prijs. De verrassing was dus des te groter toen ze er met een prachtige barbecue vandoor ging.

Bekijk hier alle prijswinnaars en een greep uit de inzendingen.

Tuin & Terras, mei 2021