Tuin & Terras Twente, expert in sierbestrating bestaat één jaar!

Artikel uit HofGids (Hof van Twente) d.d. 7-5-2020 

Sierbestratingexperts Martin ten Berge en Tonny Grooten zijn samen met Gert Boeve een jaar geleden onder de naam Tuin & Terras Twente hun bedrijf gestart in Wierden. Afkomstig uit respectievelijk Goor, Wierden en Oldenbroek, staan deze heren met hun bedrijf garant voor een ongekend groot assortiment tuinproducten.

Last van de coronacrisis hebben de heren niet. “Niemand weet of we op vakantie kunnen dit jaar en omdat veel mensen verplicht thuis zitten, is de tijd daar om met de tuin aan de slag te gaan”, aldus Tonny Grooten. Tuin & Terras is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw specifieke ideeën en wensen. Tonny en Martin geven advies op maat en bieden mogelijkheden voor elk budget. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuininrichting, of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis en tuinhout, kunstgras¬ of schutting betreft. Het voordeel van de ijzersterke formule van Tuin & Terras is dat ze, door de gezamenlijke inkoop en het enorme assortiment, marktleider zijn op het gebied van sfeer maken met maar liefst 15 vestigingen in heel Nederland. Dit jaar bestaat de succesvolle formule dan ook al 10 jaar!

Betonklinkers en gebakken straatstenen

Het bedrijf in Wierden is meteen ook de enige vestiging in Overijssel. Er is een grote keus aan kleur, vorm en materiaal, zodat u altijd wel iets vindt van uw gading. In hun grote showtuin en showborden kunt u ruime inspiratie opdoen en de materialen ook echt voelen. Hoofdleverancier is fabrikant MBI, de nummer 1 producent van sierbestrating. Met daarnaast nog diverse andere leveranciers bieden ze een ruim aanbod in straatwerk. Tuin & Terras kan u betonklinkers maar ook de uiterst duurzame gebakken straatstenen leveren. Genoeg om uit te kiezen dus. Op het terrein houden ze een grote grijpvoorraad. Minder gangbare producten zijn doorgaans binnen enkele dagen leverbaar.

Interessante acties

Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar hebben een groot netwerk van  vakkundige, specialistische medewerkers en hoveniers om uw droomtuin te realiseren. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden. Houdt ook hun website www.tuinenterras.nl/vestiging/twente-wierden/ en Facebookpagina scherp in de gaten want er zijn regelmatig interessante acties. Wij heten u van harte welkom en de koffie staat klaar.

Tuin & Terras, Wetering 1 in Wierden, tel. 06-43901801; e-mail: info@tuinenterrastwente.nl; website: www.tuinenterras.nl.

www.hofgids.nl