Westland Naaldwijk keremische tegels tuintegels terrastegels geoceramica tuinhuizen overkapping vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen trends sfeer inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie tuinontwerp bestrating tegels tuinhout sfeertuinen gerealiseerde projecten

Tuin & Terras Westland viert feest!

Vrijdag 21 mei heeft Tuin & Terras een van de prijswinnaars van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Van der Meer uit ‘s-Gravenzande ging er vandoor met een prachtige heater.

‘We vonden het al een eer dat onze tuin op de website stond en nu ook nog in de prijzen!’ was de eerste reactie van meneer Van der Meer. En met 16 vestigingen in Nederland was ook nog maar de vraag of één van de prijzen in Westland uitgereikt zou worden.

Afgelopen voorjaar heeft de familie Van der Meer de tuin helemaal opnieuw ingericht. Met mooie verhoogde bakken voor beplanting en moderne tegels. Om mee te doen met de winactie hadden ze foto’s ingestuurd van het eindresultaat. Hierop is al te zien waar de heater komt te hangen; natuurlijk onder de overkapping zodat ze het jaarrond kunnen genieten van hun tuin! Een jury van het hoofdkantoor heeft uiteindelijk uit alle foto’s deze winnaar gekozen!

Bekijk hier alle prijswinnaars en een greep uit de inzendingen.

Tuin & Terras, mei 2021