Inlite in-lite tuinverlichting light pro lightpro gardenlights garden lights buitenverlichting verlichting spots ledverlichting led lamp tuinarchitectuur terras trends

Welke tuinverlichting past in uw tuin?

De warme zomerdagen nodigen uit om heerlijk van uw tuin te genieten. Met de juiste tuinverlichting kunt u ook na zonsondergang blijven genieten. Maar wat is nu de juiste tuinverlichting?

De belangrijkste onderdelen bij het uitzoeken van uw tuinverlichting:

  • Welke elementen van uw tuin wilt u verlichten? Ga op zoek naar de belangrijkste elementen van uw tuin die u wilt accenturen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de looppaden, bepaalde bomen en struiken, uw overkapping of uw tuinafscheiding. Voor ieder accent is er een passende lichtbron verkrijgbaar. Waarbij u ook nog eens keus heeft uit meerdere kleuren en ontwerpen!
  • Subtiele verlichting of volledige lichtbron? Tuinverlichting hoeft niet te fungeren als volwaardige lichtbron, maar kan ook gebruikt worden als sfeermaker voor uw tuin.

Aanleggen doet u eenvoudig zelf!

Ons Lightpro assortiment bestaat volledig uit 12 volt verlichting. 12 volt is laagspanning  en daardoor niet gevaarlijk voor zowel u zelf als voor kind en dier. Erg gemakkelijk, want hierdoor hoeven de kabels ook niet ingegraven te worden.  Dit maakt het verlichtingssysteem ook erg flexibel voor aanpassingen en uitbreidingen.

Bekijk hier een eenvoudige uitleg over het aanleggen van uw verlichting!

Maak uw tuin smart.

Onze tuinverlichting is tegenwoordig ook uit te breiden met technische snufjes, die alles net wat handiger maken.

Timer & bewegingssensor. Met een timer op uw tuinverlichting bepaalt u met één keer instellen wanneer uw lampen aan en uit gaan. Ook zorgt dit voor een stukje veiligheid in uw tuin, tijdens bijvoorbeeld de vakantieperiode. Verlichting geeft zicht en vermindert criminaliteit. Een lampje dat alleen aan gaat als het nodig is? Hiervoor is er een bewegingssensor. De lamp gaat alleen aan als er iemand in de buurt komt.

Middels een afstandsbediening. Met een afstandsbediening kunt u met één druk op de knop uw tuinverlichting aan- en uitzetten. Of uw verlichting in groepen verdelen, die gescheiden van elkaar en op afstand, aan en uit geschakeld kunnen worden.

Via uw smartphone. Liever de afstandsbediening op uw telefoon? Ook dat is mogelijk! Hiermee kunt u via bluetooth uw tuinverlichting bedienen.

Al onze tuinverlichting is voorzien van LED lichtbronnen en extreem laag in energieverbruik. Dit maakt ons assortiment energiezuinig en geeft uw verlichting een lange levensduur!

Bekijk hier meer inspiratie voor verlichting in uw tuin.

Ook kunt u altijd terecht bij een van onze vestigingen voor het volledige assortiment tuinverlichting & natuurlijk voor uitgebreid advies!