Over ons

Tuin & Terras is een totaalaanbieder van alles rondom uw woning en voor in uw tuin. We bieden het meest uitgebreide assortiment aan tuinmaterialen voor consumenten, hoveniers en stratenmakers.

Totaalpakket voor uw tuin

Doordat tuinmaterialen onze core business zijn, bieden we u een zeer breed assortiment in tuinartikelen. En door onze jarenlange ervaring en kennis, geven we u een vakkundig advies. Zo zorgen we er altijd voor dat u de juiste tuinmaterialen vindt, die volledig passen bij uw wensen en behoeftes.
Wij leveren een totaalpakket voor uw tuin: van een tuinontwerp, bestrating en tuinhout, tot aan zand, ijzerwaren, verlichting en speeltoestellen.
We werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, waardoor we inspelen op actuele trends en genieten van veel inkoopvoordeel. Doordat we samenwerken met lokale partners, kunnen we u ook goed adviseren over de aanleg en het onderhoud van uw tuin of buitenruimte.

Vestigingen door heel Nederland

Terras heeft vestigingen verspreid door heel Nederland. Franchiseondernemers met een grote passie voor alles wat met tuinmaterialen te maken heeft. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

De basis van uw tuin start bij Tuin & Terras: Deskundig advies, een zeer breed assortiment aan tuinmateriaal en een goede prijs.

tuin terras tegel hout trends tuinhuis tuininspiratie sierbestrating