Over Tuin en Terras

De kern van Tuin en Terras - franchise

Tuin en Terras is een samenwerkingsverband van bedrijven die aan consumenten en hoveniers het beste en meest actuele assortiment tuinmaterialen willen bieden. Tuin en Terras werkt samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en is hierdoor in staat om in te spelen op de actuele trends en wensen van de tuinconsument. De leden van Tuin en Terras zijn betrouwbare en deskundige leveranciers en adviseurs voor een totaalassortiment aan bestrating en tuinmaterialen en vormen daarmee de basis voor iedere tuin.

Een degelijke formule

Tuin en Terras biedt haar leden toegang tot een uitgebreid assortiment bestrating en tuinmaterialen. Daarnaast ondersteunt Tuin en Terras de verkoopactiviteiten van haar leden op de winkelvloer als ook online.

Tuin en Terras onderhandelt jaarlijks met de vaste leveranciers over een organisatiebijdrage en een promotiebudget. Met dit budget wordt voor de leden promotiemateriaal ontwikkelt dat kosteloos of tegen minimale kosten beschikbaar is. Tuin en Terras creert een gezamenlijke inkoop waardoor de ondernemer veel tijd en kosten bespaard, een scherpe prijsstelling.
onderhandelingen over prijzen en assortiment, promotiemateriaal, nieuwe ideeën voor tuinontwerp.

Nieuwe leden

Potentiële leden worden in eerste instantie bezocht door de directie en een bestuurslid van de formuleraad Tuin en Terras. Bij het bezoek wordt beoordeeld of het bedrijf beantwoordt aan de hoge kwaliteitseisen van de organisatie. Met de ondernemer worden afspraken gemaakt over gebiedsbescherming, assortiment, voorraden, logistiek etc. Voor ieder lid worden optimale condities gecreëerd om een stevige marktpositie te verkrijgen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en organisatie van Tuin en Terras dan lichten wij dit graag toe in een persoonlijk gesprek. Voor een afspraak kunt u vrijblijven contact met ons opnemen, per telefoon of e-mail:

E gerrit.prins@tuinenterras.nl
T 0411-650646
M 06-53194497