Zevenbergen Roosendaal Dordrecht Breda Etten-Leur Strijen keremische tegels tuintegels terrastegels geoceramica tuinhuizen overkapping vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen trends sfeer inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie

Prijsuitreiking 10-jarig jubileum

In 2020 bestond Tuin & Terras 10 jaar. Ondanks de Corona hebben wij toch een feestje gevierd. Met de aanleg van de tuin maakten onze klanten namelijk kans op mooie prijzen. Het enige wat zij hoefden te doen was een foto opsturen van de nieuwe of opgeknapte tuin: Een andere bestrating? Het vernieuwen van de schutting, of juist een kleine aanpassing in de tuin door een mooie bloembak of een zonnedoek? Het mocht allemaal! Met 16 vestigingen door heel Nederland, zijn er veel mooie tuinen binnen gekomen. Kijk snel op deze pagina voor een greep uit al deze mooie tuinen.

Een jury van het hoofdkantoor heeft uiteindelijk uit alle foto’s onderstaande winnaars gekozen. Via deze weg willen wij de winnaars en alle andere inzenders nogmaals bedanken voor hun prachtige foto’s. We wensen iedereen een prachtige zomer in de vernieuwde tuin.

Familie Korteweg uit Zevenbergen ging er vandoor met een prachtige barbecue en een cadeaubon van de lokale slager. Bekijk hier de ingezonden foto’s van hun tuin.

Familie Voesten uit Leunen en familie Bennebroek uit Deurne waren de gelukkige winnaars van een prachtige set bloembakken. Bekijk hier de prachtige foto’s van hun tuinen.

Familie Van der Meer uit ‘s-Gravenzande ging er vandoor met een prachtige heater. Bekijk hier het eindresultaat van hun tuin.

Familie Vogelaar uit Berkel en Rodenrijs won een prachtig pakket voor het onderhoud van de tuin. Bekijk hier het resultaat van hun tuin.

Tuin & Terras, mei 2021