Tuin en Terras
Susteren

Openingstijden

Ma - Vr: 08.00-17.00
Zaterdag: 08.00-13.00

Susteren

Maaseikerweg 3
6114 JN Susteren
0464492062
Maaseikerweg 3
6114 JN Susteren
0464492062

Tuin & Terras Susteren

Oude straten vertellen verhalen

Piet van de Noort werkte jarenlang in de wegenbouw waar hij ervaring opdeed met alle soorten klinkers, keien, tegels en steentypen. Vanuit de passie die hij kreeg voor het materiaal, begon hij met het opkopen van gebruikte klinkers, houten planken en bouwmateralen. Want van al die jaren liggen zijn ze niet alleen ouder geworden, maar hebben ze ook meer karakter gekregen.

Stenen en planken die ooit met liefde zijn gemaakt, krijgen door slijtage hun eigen, unieke uitstraling. Ze vertellen verhalen. En vaak worden ze ondertussen niet meer op die manier gemaakt. Dat maakt ze aantrekkelijk voor mensen die nét even iets anders willen.

Familiebedrijf Van De Noort

Van de Noort groeide sinds de oprichting ruim 30 jaar geleden uit tot een bekend adres voor betaalbare sierbestrating en service in Zuid-Nederland. Dankzij de goede bereikbaarheid weten particulieren en professionals uit heel Nederland maar ook uit België en Duitsland het bedrijf te vinden.

Inmiddels hebben Cock en Evelyne (van de Noort-) Egberts het bedrijf van Piet en zijn vrouw overgenomen. Het op de kop tikken en doorverkopen van oude straten en materialen is nog steeds een belangrijk deel van het familiebedrijf. Maar daarnaast heeft Van De Noort nu ook veel nieuwe tegels, klinkers en bouwmateriaal op voorraad.

Het enige wat door de jaren heen nooit veranderd is, is de passie voor goed materiaal en de betrouwbaarheid van hun diensten. Dus wil je genieten van mooie materialen rondom je huis en tuin? Nieuw of gebruikt? Kom dan voor inspiratie en advies naar Van De Noort.

Parttime all round medewerker gezocht:

Ga aan de slag als all round (vakantie)medewerker bij dit bedrijf voor bestrating en bouwmaterialen.
Het werk speelt zich voornamelijk buiten af. We vinden het heel belangrijk dat je graag je handen uit je mouwen steekt en overal inzetbaar bent.

Jij zorgt ervoor dat elke klant met een glimlach de deur uitgaat! Je helpt met het uitladen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen! Daarnaast moeten stenen gesorteerd en gestapeld worden, je spierballen zullen zich snel ontwikkelen. Simpelweg een baan die heel divers is!
Wij bieden een goede beloning afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
Een afwisselend takenpakket bij een gezellig familiebedrijf.
Je kan makkelijk in Susteren komen en bent beschikbaar in de vakantieperiode en op de zaterdagochtend.
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer direct en je kunt meteen aan de slag!

Bel of mail naar:

Cock Egberts

046-4492062 of info@vandenoort.info