Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica geoproarte Nederland hout schuttingen overkappin blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie composiet vijver split zand tuinverlichting buitenverlichting veranda

Tuin in een modern jasje

Een mooie moderne tuin volledig naar wens! De voor- en achtertuin zijn op de schop gegaan om een mooi project te realiseren.

Achtertuin

Het terras is in een modern jasje gehesen doormiddel van een stijlvolle decor tegel. Met een patroon in uw tegel geeft u een eigentijdse draai aan het terras. De daaromheen gelegen Tugela Nature Modern Pearl Silver heeft een vlak design, wat het terras groter doet ogen. Ook is deze tegel voorzien van footcomfort, wat het uiterst aangenaam maakt om zonder schoenen over uw terras te lopen.

De 2 etappes in de border en het grind randje om de tuin zorgen voor de speelse dynamiek in een vlakke oppervlakte. Ook geeft dit een subtiele ruimte voor beplanting, zonder al te veel onderhoud. Het kunstgras brengt onderhoudsvrij groen aan in uw tuin.

Voortuin

De stijl van de achtertuin is doorgetrokken naar de voortuin. Waarbij de borders en split leidend zijn.

De oprit heeft een zelfde stijlvolle en moderne uitstraling, in elleboogverband. Een hoogwaardige kwaliteit en kleurbehoudende klinker.

Materialen

Achtertuin

  • GeoCeramica® 60x60x4 Decoratieve Mosaik gris
  • Rand Tugela Nature Modern 30 Low Pearl Dark Black 60×30 cm
  • Tugela Nature Modern 30 Low Pearl Silver 60×30 cm
  • Tigris modern half small Moreno 60x12x10cm
  • Icy blue split 16-23 mm

Oprit

  • Tuma klinker 25 Plus DF 24×8 Melbo

Dit project is gerealiseerd door: Tuin & Terras Zundert.

De schutting van dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Tuin & Terras Zevenbergen.