Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica geoproarte Nederland hout schuttingen overkappin blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie composiet vijver split zand tuinverlichting buitenverlichting veranda

Tuin & Terras Lansingerland viert feest!

Vrijdag 21 mei heeft Tuin & Terras de prijswinnaars van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Vogelaar uit Berkel en Rodenrijs won een prachtig pakket voor het onderhoud van de tuin.

Mevrouw Vogelaar was zelfs zo enthousiast geworden over de aanleg van haar tuin dat ze een cursus is gaan volgen over tuinontwerpen. Wat ons betreft dan ook een meer dan terechte prijswinnaar! Met 16 vestigingen in Nederland was het ook nog maar de vraag of één van de prijzen in Lansingerland uitgereikt zou worden, dubbel en dwars verdiend in dit geval!

De Familie Vogelaar heeft een prachtige tuin met veel diverse elementen. Zo is er een verhoogd terras, een natuurlijke schutting, een mooie grasmat en een prachtig bestraat terras. Niet alleen de achtertuin maar ook de voortuin staat er weer piekfijn bij. Met een combinatie van grind en plantenbakken is het heerlijk thuiskomen! Om mee te doen met de winactie hadden ze foto’s  ingestuurd van het eindresultaat. Een jury van het hoofdkantoor heeft uiteindelijk uit alle foto’s deze winnaar gekozen!

Bekijk hier alle prijswinnaars en een greep uit de inzendingen.

Tuin & Terras, mei 2021