Kamperland Showtuin

Tuin & Terras
Kamperland

Openingstijden

Ma-Vr: 08:30-17:30
Zaterdag: 08:30-16:00

Kamperland

Ruiterplaatweg 2 c
4493 PG Kamperland

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Kamperland

Onder de naam Tuin & Terras brengt deze organisatie een ongekend groot assortiment op de markt voor sfeerbrengers rondom uw woning.

De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past. Tuin & Terras is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis of schutting betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij met u delen.

Tuin & Terras bij u in de regio is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken. Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk advies maken wij een sfeer die bij u past.

Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Kamperland!

Contactgegevens

Ruiterplaatweg 2 c
4493 PG Kamperland

kamperland@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:30-17:30
Zaterdag: 08:30-16:00

Neem contact op met Tuin & Terras Kamperland

    Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

    Tuin & Terras Kamperland

    Ruiterplaatweg 2 c
    4493 PG Kamperland

    kamperland@tuinenterras.nl