Tuin & Terras Middelburg Zeeland

Tuin & Terras
Middelburg

Openingstijden

Ma-Za: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-20:00

Middelburg

Arnesteinweg 20
4337 PD Middelburg
0118-764100

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Middelburg

Tuin & Terras Middelburg brengt een ongekend groot assortiment tuinmaterialen op de markt voor sfeerbrengers rondom uw woning. De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes, vijvers, verlichting, veranda’s en tuinideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past.

Tuin & Terras Middelburg, ook wel bekend onder de naam Zeeland Tuinmaterialen is in deze regio een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken. Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal.

Vakkundige medewerkers

Tuin & Terras Middelburg is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Wij leveren niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras. Met vele jaren ervaring weten onze medewerkers precies wat nodig is om de juiste sfeer bij u te realiseren.

Volop inspiratie in de showtuin van Tuin & Terras Middelburg

Onze buiten showtuin bevat een opstelling van de meest verkochte buitenverblijven. Een breed assortiment sierbestrating voor uw tuin van diverse merken. In onze binnen showtuin laten wij diverse oplossingen zien voor zonwering, terrasverwarming, een breed assortiment vlonderplanken in diverse houtsoorten als ook composieten. In de avondtuin is de buitenverlichting te zien, van 12 Volt doe-het-zelf verlichting tot 220V wandlampen. Alles in een donkere ruimte gepresenteerd, zodat u direct ziet wat u koopt. Laat u dus inspireren en kom een kijkje nemen in onze showtuin!

De perfecte tuin

De harmonie tussen u, de woning en de tuin moet perfect zijn! Voor een perfecte tuin, klein of groot, bieden wij u hiervoor de juiste specialiteiten en producten. Uw tuin is ook onze tuin!

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Middelburg! Uw leverancier van tuinmaterialen in Zeeland, Zuid-Beveland, Walcheren. U vindt ons nabij Vlissingen, Zoutelande, Koudekerke en Westkapelle.

Inspiratie Showtuin

Contactgegevens

Arnesteinweg 20
4337 PD Middelburg
0118-764100

info@zeelandtuinmaterialen.nl
Routebeschrijving

Ma-Za: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-20:00

Neem contact op met Tuin & Terras Middelburg

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Middelburg

  Arnesteinweg 20
  4337 PD Middelburg
  0118-764100

  info@zeelandtuinmaterialen.nl