Tuin & Terras Middelburg Zeeland

Tuin & Terras
Middelburg

Openingstijden

Ma-Za: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-20:00

Middelburg

Arnesteinweg 20
4337 PD Middelburg
0118-764100

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Middelburg

Onder de naam Tuin & Terras Middelburg brengen wij een ongekend groot assortiment tuinmaterialen op de markt voor sfeerbrengers rondom uw woning.

De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes, vijvers, verlichting, veranda’s en tuin ideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past. Tuin & Terras is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen.

Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis, schutting, vijver of verlichting e.d. betreft, er komt heel wat vakkennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen. U bent daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Tuin & Terras Middelburg is in deze regio een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken. Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk advies maken wij een sfeer die bij u past.

Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras. Met ruim 40 jaar ervaring weten onze medewerkers precies wat nodig is om de juiste sfeer bij u te realiseren.

De harmonie tussen u, de woning en de tuin moet perfect zijn! Voor een perfecte tuin, klein of groot, biedt Tuin & Terras u hiervoor de juiste specialiteiten en producten. Uw tuin is ook onze tuin!

De harmonie tussen u, de woning en de tuin moet perfect zijn! Voor een perfecte tuin, klein of groot, biedt Tuin & Terras Middelburg u hiervoor de juiste specialiteiten en producten. Uw tuin is ook onze tuin!

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Middelburg!

Tuin & Terras Middelburg

Inspiratie Showtuin

Contactgegevens

Arnesteinweg 20
4337 PD Middelburg
0118-764100

info@tuinenterrasmiddelburg.nl
Routebeschrijving

Ma-Za: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-20:00

Neem contact op met Tuin & Terras Middelburg

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Middelburg

  Arnesteinweg 20
  4337 PD Middelburg
  0118-764100

  info@tuinenterrasmiddelburg.nl