Nuth Beekdaelen tuin terras tegels sfeer terrastrends tuintrends trends schuttingen

Tuin & Terras
Nuth

Openingstijden

Ma-Vr: 07:00-17:00
Zaterdag: 08:00-14:00
045-5241574

Nuth

Economiestraat 4a
6361 KD Nuth

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Nuth

Tuin & Terras Nuth is uw leverancier als het gaat om sfeerbrengers rondom uw woning. Met vele jaren ervaring kunnen wij u zeer goed adviseren en u van de juiste tuinmaterialen voorzien. Tuin & Terras is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend groot assortiment marktleider is op het gebied van tuintrends. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op tuingebied.

Bezoek de showtuin van Tuin & Terras Nuth

In onze showtuin staat een ruim assortiment aan producten uitgestald. Met diverse leveranciers bieden wij u bijvoorbeeld een ruim aanbod aan tuin- en terrastegels. Een bezoekje aan onze showtuin is dus echt de moeite waard!

Vakkundig advies

Door onze vakkennis en uitgebreide kennis van de producten kunnen wij u een goed en eerlijk advies geven. Nieuwe bestrating van uw oprit of een volledige renovatie van uw tuin vraagt om een goede voorbereiding. Met onze ervaring en kennis zorgen wij voor een mooie complete tuin. Wij werken samen met lokale, gespecialiseerde bedrijven, die u van begin tot eind kunnen ontzorgen.

Verhuur tuinmachines

Wilt u graag zelf aan de slag en bent u op zoek naar grondverzetmachines en/of hulpmiddelen voor uw bestrating? Neem dan snel contact met ons op. Wij beschikken over kleine en goed te bedienen wendbare machines. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een minigraver, miniloader, trilplaten, elektrische kruiwagen en zaagtafels. De tuinmachines verhuren wij per dagdeel.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Nuth. Uw specialist op het gebied van tuinmaterialen in Nuth, Beekdaelen, in de buurt van Heerlen, Sittard, Valkenburg en Maastricht.

Inspiratie Showtuin

Sfeerimpressies

Contactgegevens

Economiestraat 4a
6361 KD Nuth

nuth@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 07:00-17:00
Zaterdag: 08:00-14:00
045-5241574

Neem contact op met Tuin & Terras Nuth

    Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

    Tuin & Terras Nuth

    Economiestraat 4a
    6361 KD Nuth

    nuth@tuinenterras.nl