Grote Achterweg 1
2671 LP Naaldwijk
0174-639080

Tuin & Terras Westland


Vrachtkosten:               

Besteding:WoonplaatsVrachtkosten
Onder de € 600,-Naaldwijk / ‘s-Gravenzande / Monster / Honselersdijk / Poeldijk€ 35,-
Boven de € 600,-Naaldwijk / ‘s-Gravenzande / Monster / Honselersdijk / PoeldijkGRATIS BEZORGING
   
Onder de € 600,-Overig Westland / Maasluis / Hoek van Holland / Midden Delfland€ 50,-
Boven de € 600,-Overig Westland / Maasluis / Hoek van Holland / Midden DelflandGRATIS BEZORGING
   
Onder de € 800,-Rijswijk / Delft / Vlaardingen / Schiedam / ’s-Gravenhage€ 70,-
Boven de € 800,-Rijswijk / Delft / Vlaardingen / Schiedam / ’s-GravenhageGRATIS BEZORGING

 • Voor afhalers hebben wij een aanhangwagen ter beschikking, bij besteding vanaf € 150,-- gratis.
 • Levertijd in de meeste gevallen uit voorraad of maximaal één week (dit kan per artikel verschillen), wanneer u zeker wilt zijn van een bepaalde leverdag bestel dan uw materialen tijdig.
 • Voor statiegeldpallets berekenen wij ca. € 15,-- per pallet, pallets alleen retour op vertoon van uw aankoopnota en dienen door u zelf retour gebracht te worden.
 • Op big bags word geen statiegeld berekend, lege en uiteraard hele big bags mogen retour worden gebracht zodat wij deze weer kunnen hergebruiken.

Levering:

De materialen worden door ons direct naast de auto gelost en wel op een plaats die met de vrachtwagen redelijkerwijs te bereiken is.
Zorg dat er voldoende ruimte is op de afleverplaats voor vrachtwagen en producten. Laat uw materialen zoveel mogelijk op een vlakke ondergrond plaatsen en zo min mogelijk op elkaar, dit is overigens niet altijd mogelijk.

Voor het afleveren van uw bestelling kunt u een dag en een dagdeel aangeven. Daar er onderweg van alles kan gebeuren is het onmogelijk een bepaald tijdstip af te spreken. Op het tijdstip van levering dient er iemand op het losadres aanwezig te zijn, deze persoon dient de materialen te controleren. Wanneer er niemand aanwezig is, zijn wij niet verantwoordelijk voor beschadiging of het zoek raken van materialen. Geen enkele vertraging van levering kan aanleiding geven tot schadevergoeding. 

Wanneer er beschadiging of breuk aan de materialen word geconstateerd, meteen contact met ons opnemen. Overige klachten over onze producten moeten binnen twee dagen na levering aan ons worden gemeld anders gaan wij er van uit dat u tevreden bent met ons product.

Prijzen/betaling:

 • Alle genoemde prijzen in prijslijsten, offertes en welke vermeld in onze modellentuin zijn incl. BTW.
 • Bij bestellingen dient er 25% aanbetaald te worden.
 • Betaling vooraf contant of per pin bij ons in de winkel of bij aflevering per pin aan de chauffeur.

Retour van materialen:

Alleen voorraadartikelen kunnen tegen 10% retourkosten retour worden gebracht.
Niet retour o.a.:             

 • Speciaal voor u bestelde artikelen.
 • Aanbiedingspartijen.  
 • Restanten van volle wildverband pakketten.
 • Grond, zand en grind (los en in big bag).

Wij helpen u graag met de berekening van het benodigde materiaal, u blijft echter zelf verantwoordelijk voor de bestelde materialen. Wij halen geen materialen bij u retour.

Productinformatie:

Bij levering van meerdere pallets stenen is het aan te raden om van alle pallets tegelijk af te rapen, dit om eventueel kleurverschil te voorkomen. Bestel uw materialen zoveel mogelijk in één keer, dit om kleurverschil te voorkomen. Volg ten alle tijden de verwerkingsadviezen van de fabriek op, zie op de pallets, in de brochures of anders op aanvraag bij onze medewerkers. Voor geslepen en gestraalde tegels gelden speciale verwerkingsvoorschriften vraag deze, voor verwerking, na aan één van onze medewerkers.

Wij willen u erop wijzen dat vooral bij harde materialen, zoals Chinees Hardsteen, kleine beschadigingen kunnen voorkomen (meestal door bewegingen tijdens transport). Deze kleine randbeschadigingen zijn dan ook geen reden tot reclamatie. In de praktijk kunnen deze tegels worden verzaagd of aan de randen, waar ze niet opvallen, worden verwerkt. Hoewel er bij onze leveranciers alles aan wordt gedaan, beschadigingen te voorkomen, is een klein percentage schade zo goed als onvermijdelijk. Schadepercentages tot 5% moeten door u worden geaccepteerd.

Bij betonproducten kan witte uitslag aan het oppervlak ontstaan, dit wordt veroorzaakt door een chemische reactie van cement en water, hierdoor word vrije kalk gevormd die zich op een betonoppervlakte afzet. Technisch is dit onvermijdelijk, te zijner tijd zal de witte uitslag verdwijnen.

Bij natuursteen is het mogelijk dat de kleur van de geleverde goederen afwijkt van de getoonde modeltegel. Omdat in de groeves verschillende lagen met enige kleurnuances kunnen voorkomen zijn wij bij levering afhankelijk van de beschikbaarheid van de materialen uit de laag die op dat moment ontgonnen wordt. Er kan geen garantie worden verleent op de kleur en maatvoering van natuursteen. Kleur en afbeeldingen in folders en op foto’s wijken in de meeste gevallen af van de realiteit. Bekijk de materialen dan ook altijd in het echt voordat u ze besteld.

Houdt uw aangekochte hout netjes, hout dat op voorraad staat of onlangs bij u is geleverd diendt beschermd en afgedekt te worden tegen de zon en indringen van vocht. Door éénzijdige droging trekt hout krom en schaalt het. Deze extra handelingen verminderen aanzienlijk onnodige beschadigingen zoals vervormingen, vocht- en houtafzettingsvlekken, scheuren en te snelle krimp van het hout doordat het te snel droogt en/of langdurig vochtig blijft.

Daar de meeste van onze materialen natuurproducten zijn, dient u altijd rekening te houden met eventuele maat en/of kleurverschillen.

Meer informatie vindt u op: http://www.tuinenterras.nl/verwerking-onderhoud/

Aanbiedingen

Op deze pagina staan de aanbiedingen van Tuin & Terras Westland. De onderstaande aanbiedingen gelden alleen bij deze vestiging.