Grote Achterweg 1
2671 LP Naaldwijk
0174-639080

Tuin & Terras Westland

 Waarom Tuin en Terras Westland en wat is uw voordeel?

  • Kwaliteit, een goede service en een vakkundige en eerlijke begeleiding, bij ons is een afspraak ook echt een afspraak!
  • Wij beschikken over een nette overdekte modellentuin van ca. 1000 m2 waarin ons hele assortiment overzichtelijk staat uitgestald, met hierbuiten een opslagterrein van ca. 6000 m2
  • Wij leveren een compleet assortiment tuinmaterialen tegen scherpe prijzen en snelle levertijden. Uw tuinmaterialen staan in de meeste gevallen al binnen 5 dagen bij u op de stoep.
  • Groot opslagterrein direct aan de doorgaande weg, ideaal om snel te laden en te lossen, bovendien zijn er veel materialen op voorraad.
  • Eigen transport met pin mogelijkheid bij aflevering.

 Zoekt u een hovenier die uw tuin vakkundig kan aanleggen kijk op de pagina
vestiging partners.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten!

Sfeertuin

Tuin & Terras Westland beschikt over een overdekte modellentuin van ca. 1000 m2. Laat u inspireren en vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van uw toekomstige droomtuin. Onderstaand een kleine impressie van ons uitgebreide assortiment verwerkt in onze modellentuin.

Bekijk meer foto's

Bestrating

Tuin & Terras Westland beschikt over een groot assortiment bestrating voor alle functies, denk hierbij aan beton, keramiek, natuursteen en gebakken bestrating.

Bekijk meer foto's

Opslagterrein en materieel

Tuin & Terras Westland beschikt over een opslagterrein van 9000 m2 met een ruime voorraad tuinmaterialen. Denk hier o.a. grind, opsluitbandjes, tuinhout en een standaard assortiment bestratingsmaterialen. Via onze drive-in zijn deze materialen gemakkelijk in te laden en mee te nemen. Uiteraar...

Bekijk meer foto's