Grote Achterweg 1
2671 LP Naaldwijk
0174-639080

Adres:
Boomaweg 27a
2681 RH Monster
0174-282255

Website:
alluretuinen.nl

Allure Tuinen

Allure Tuinen is synoniem voor passie en vakmanschap. Die betekenis en benadering gaan in onze visie verder dan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een fraaie tuin. Tuinen hebben voor mensen meer dimensies die betekenisvol zijn. Denk maar aan ervaren, proeven en ruiken. Wij zoeken naar een tuincreatie en tuinbeleving die passen bij uw karakter.

Samen met u zoekt onze tuinstyliste en hoveniers naar een compositie waarin beleven, genieten en ontspannen op natuurlijke wijze samenkomen. Dat geeft richting, inspireert en leidt tot verfrissende tuinconcepten. Speciaal hiervoor hebben wij de Tuin Beleefscan ontwikkeld. Deze digitale toepassing helpt u om middels het sfeeroverzicht inzicht en gevoel te krijgen bij uw tuinvoorkeuren.

Allure Tuinen stelt hoge eisen aan zichzelf. Beleef– geniet –ontspan, is in essentie waar het om gaat. Iedere dag kunnen genieten in een tuin die uw persoonlijke weerspiegeling is.
Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras.