Tuin & Terras Ysselsteyn

Ysselsteyn

Kerkweg 19
5813 BS Ysselsteyn (LB)
0478-541709
Kerkweg 19
5813 BS Ysselsteyn (LB)
0478-541709

Luxe tuinhuizen en zomerhuizen

Creëer ruimte!

En maak kennis met de aller nieuwste "luxe tuinhuizen" en "zomer huizen". In onze sfeertuinen kunt u zich laten inspireren en  informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van de vervaardiging van een volledig maatwerk houtstapelbouw of hout skelet bouw tuinhuis, zomerhuis, houten garage of een eikenhout overkapping.

Volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u ooit de mogelijkheden gezien van een alleskunner op het gebied van houtbouwwerk met wanden variërend van 28 mm tot 94 mm dik hout! En dan nog volledig maatwerk. Kant en klare douglas visions of  een volledig maatwerk overkapping of tuinhuis bij ons kunt u terecht voor een volledig hout assortiment en maatwerk geheel afgestemd naar uw wensen. De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. keramische en natuursteen tegels, sierbestrating, tuindecoraties, tuinhuisjes, tuin schutting, tuin ideeën, veranda’s, verlichting en vijvers geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past.

Keramische tegels als natuursteen

De ideale buitenvloer met een zeer lange levensduur gepresenteerd in onze sfeertuinen op het geheel nieuw aangelegde keramisch plein en in onze geheel vernieuwde binnen showtuin.  Keramische tegels niet meer van natuursteen te onderscheiden, met wel 80 verschillende prints per productie, hoe natuurlijk wilt u tegels beleven!

Composiet Fiberon

Bewezen kwaliteit Composiet Fiberon uit Amerika met garantie certificaat! Massieve composiet terras delen van 50% hout en 50% kunststof van het merk Fiberon, niet meer van echt te onderscheiden,  geen splinters, scheuren of vervorming, UV bestendig, onzichtbaar te bevestigen, anti slip, eventueel voorzien van een vlekbestendige coatlaag.

Laat u informeren over de vele mogelijkheden van deze Fiberon vlonder planken, en kom onze demo vlonders bezichtigen

Schuttingen, moderne vijvers en zonnedoeken!

Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk en deskundig advies maken wij een sfeer die bij u past.