Tuin & Terras Zundert

Zundert

Rucphenseweg 49a
4882 KB Zundert
076-5973201
Rucphenseweg 49a
4882 KB Zundert
076-5973201

Tuin & Terras Zundert

Du Bois Tuin & Terras Zundert

Du Bois Tuin & Terras Zundert is een begrip in de regio. Van banden tot aan compleet uitgewerkte tuinen bij Du Bois Tuin & Terras Zundert bent u aan het juiste adres. We hebben een overzichtelijke showtuin, waarbij meer dan 200 verschillende soorten stenen in de showtuin verwerkt liggen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld hoe de stenen in uw tuin erbij komen te liggen.

Van ontwerp naar realisatie van uw droomtuin

De tuin is een verlenging van uw huis. Onze specialisten laten u inspireren en ideeën opdoen voor een eigentijdse tuin die aansluit op het karakter van uw woning. Van moderne nieuwbouw huizen tot aan landelijke boerderijen alle bijpassende bestratingen vind u terug in ons assortiment, maar u kunt ook bij ons terecht voor bestratingen voor kleinere voor - en achtertuinen, opritten en zelfs voor uw balkon. 

Jarenlange ervaring in verschillende bestratingen

Onze specialisten komen allemaal uit de branche. Zij hebben de ervaring van het aanleggen van verschillende bestratingen. Hierdoor krijgt u veel praktische tips en komt u niet voor onverwachte problemen te staan. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden en om u verschillende mogelijkheden te laten zien.

Kom langs bij Du Bois Tuin & Terras Zundert en laat u inspireren door onze medewerkers. 

Sfeertuin Du Bois

Breng een bezoek aan onze showtuin aan de Rucphenseweg. In deze tuin liggen meer dan 200 verschillende soorten sierbestratingen verwerkt. Van waalformaten tot aan 80x80 tegels en van betontegels tot aan keramische tegels. U kunt bij ons in de showtuin allerlei verschillende combinaties bewonderen...

Bekijk meer foto's