Grind, split en zand

Grind, split en zand

Breng contrast in
de tuin met grind,
split of zand

Grind of split is ideaal voor de oprit, een klein paadje of als extra afwatering in de tuin. Ook geeft het ruwe oppervlak een mooi contrast langs een strakke tegel.  

Grind <span>of split?</span>

Grind of split?

Grind is afkomstig uit de rivier en is door water op natuurlijke wijze geslepen. In de meeste gevallen is dit dan ook een rond afgewerkte steen. Split is daarentegen juist hoekig van vorm en afkomstig uit steengroeven. Split blijft hierdoor over het algemeen beter liggen. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende kleuren en soorten grind en split.

Sfeervolle waterafvoer in de tuin

Grind of split bestaat volledig uit losse steentjes. Dit zorgt voor een luchtig oppervlak, waar water eenvoudig doorheen kan stromen. Grind of split kan direct op een natuurlijke ondergrond geplaatst worden, waardoor het water opgenomen kan worden door het onderliggende zand. TIP: Wél afwatering, maar geen onkruid tussen je split of grind? Gebruik worteldoek!

Diverse soorten zand

Naast het ruime aanbod grind en split, kun je bij Tuin & Terras ook diverse soorten zand kopen. Onder andere straatzand, wat een goede basis biedt voor jouw bestrating. Ook kun je bij ons terecht voor speelzand voor in de zandbak of inveegzand voor het opvullen van de voegen.

Variatie in je tuin bestrating

Grind of split geeft een speels contrast aan je tuin. Het ruwe oppervlak breekt het strakke oppervlak van een tegel. Een tuinpad van grind of split langs een oppervlakte met tegels kan je tuin meer tot leven brengen. Daarnaast kan er met grind of split extra kleur worden toegevoegd aan jouw tuin!


Inspiratie & persoonlijk advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Kom langs bij een van onze vestigingen voor persoonlijk advies of laat je inspireren in onze showtuinen!

 

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.