Tuinhout en vlonders

Tuinhout en vlonders

Voor al jouw tuinhout!

Ben jij een doe-het-zelver en op zoek naar los hout of composiet vlonders? Ook dan kun je terecht bij Tuin & Terras!  Of het nu gaat om tuinhout, planken, houten delen, palen, schuttingen, pergola’s, of vloerdelen, ons assortiment biedt vele mogelijkheden om jouw tuin te voorzien van hout.  

Duurzame composiet vlonder of een <span>natuurlijke houten pergola</span>

Duurzame composiet vlonder of een natuurlijke houten pergola

Een duurzame composiet vlonder of een natuurlijke houten pergola. Voor beide kun je terecht bij Tuin & Terras! Kies de gewenste kleur composiet uit ons ruime aanbod en combineer deze met een mooie pergola in Douglas hout, hardhout, eiken, vuren of grenen! Maak jouw tuin volledig naar wens!

Composiet vlonders

Composiet is gemaakt van gerecycled hout en kunststof. Hierdoor is composiet heel onderhoudsvriendelijk, duurzaam en behoudt het zijn kleur. Het geeft een moderne uitstraling aan je tuin, is relatief licht van gewicht en is dus eenvoudiger te plaatsen. Naast een composiet vlonder kun je je tuin ook aankleden met composiet schuttingen!

Accessoires

Het assortiment van Tuin & Terras bevat alles wat jij nodig hebt. Van de gewenste paal tot alle benodigde accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paalhouders, montage benodigdheden en paalornamenten. Zo kun je na een bezoek aan een van onze vestigingen meteen aan de slag.

Geïmpregneerd hout

Ook voor zachte houtsoorten als grenenhout en vurenhout kun je terecht bij Tuin & Terras. Doordat deze houtsoorten zijn geïmpregneerd zijn ze uiterst geschikt om verwerkt te worden in jouw tuin. Zo worden deze houtsoorten vaak gebruikt voor schuttingen. Deze houtsoorten hebben een goede behandeling nodig, waarvoor je onze tuinbeitsen goed kunt gebruiken.

Inspiratie & advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies of doe inspiratie op in onze showtuinen!

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.