Tuinhuizen en overkappingen

Tuinhuizen en overkappingen

Met een overdekte tuin
geniet je het hele jaar!

Er zijn vele soorten tuinverblijven waarmee je een fijn beschut plekje kan creëren in jouw tuin. Denk hierbij aan tuinhuizen, tuinoverkappingen, veranda’s, blokhutten of schuurtjes. Geniet hierdoor nog langer van je tuin! 

Tuinhuizen en overkappingen

Er is niets zo fijn als genieten in je eigen tuin. Creëer een beschutte plek, waar je heerlijk kan genieten en ook wanneer het donker wordt nog langer kan blijven zitten! 

Ieder tuinverblijf heeft een eigen functie. Waar een overkapping een verlengde kan zijn van je woonkamer, biedt een blokhut of tuinhuis weer mogelijkheden voor extra opberg ruimte! Kies uit ons uitgebreide assortiment aan standaard tuinhuizen of stel er een volledig naar eigen wens samen!  

Eigen stijl op maat

Tegenwoordig is een tuinhuis zoveel meer dan een standaard houten hutje. Kies een maatwerk tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van jouw tuin, met keuze uit diverse soorten hout, zoals douglas of grenen.  Stel dit geheel samen in je favoriete kleur en vul aan waar dat nodig is. Hoeveel gesloten wanden zou je willen? Éen, twee of misschien wel drie? En wordt dit hout of ga je liever voor glazen schuifwanden? Alles is mogelijk!

Basic, met een berg aan mogelijkheden

Liever een standaard model? Geen probleem! Ook daar zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een volledig afgesloten opbergschuur of gebruik een gedeelte als overkapte zithoek. Ook de standaard modellen zijn verkrijgbaar in vele maten, waardoor er altijd een tuinhuis is die past in jouw tuin!

Inspiratie & advies

Kortom, Tuin & Terras biedt eindeloze mogelijkheden aan tuinhuizen en overkappingen. Kom langs bij een van onze vestigingen en laat je inspireren en adviseren in onze showtuinen! Ook voor jouw tuin is er een passende oplossing.

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.