Schuttingen, tuinhekken & poorten

Schuttingen, tuinhekken & poorten

Breng privacy in jouw
tuin met gepaste
tuinafscherming

Je tuin omheinen kan door middel van verschillende mogelijkheden. Wil je een open uitstraling in je tuin of juist liever veel privacy?  Vind de omheining die bij jouw wensen past in ons uitgebreide assortiment! 

Scherm jouw tuin<br> af <span>in stijl</span>

Scherm jouw tuin
af in stijl

Je tuin afschermen kan op veel manieren en in combinatie met vele materialen. Kies je voor een moderne composiet tuinafscherming of ga je liever voor een herkenbare houten schutting? Of kies je eens voor wat anders en ga je voor een natuurlijke afscherming of tuinhek? Al deze opties zijn ook nog eens in vele soorten en kleuren bij ons verkrijgbaar! 

Composiet schutting

Composiet is een relatief lichtgewicht materiaal bestaande uit gerecycled hout en kunststof. Daardoor is het een onderhoudsvriendelijk, duurzaam en kleurhoudend product. Composiet schuttingen geven een moderne uitstraling aan jouw tuin!

Houten tuinhek

Het houten tuinhek is een populaire en veel voorkomende tuin afscherming. De uitstraling van deze schuttingen is volledig zelf te bepalen door de manier van plaatsen, bijvoorbeeld horizontaal of verticaal. Ook de houtsoort is een belangrijke factor in de uitstraling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor douglas hout, hardhout, vurenhout of grenen hout.

Afwerking van je schutting

Om je tuinafscheiding helemaal compleet te maken bestaat ons assortiment uit diverse afwerkingsmogelijkheden. Maak diverse keuzes in tussenpalen, onderplaten of top afwerkingen.

Een tuinpoort als essentieel onderdeel van jouw tuinomheining

Een tuinafscherming is pas compleet met een mooie poort! Ook daarin hebben wij een uitgebreid assortiment. Maak de keuze tussen een houten poort, een composiet poort of een ijzeren poort, zodat het perfect aansluit op het door jou gekozen tuinomheining.

Inspiratie & advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinafscherming? Kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies of doe inspiratie op in onze showtuinen!

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.