Jouw droomtuin komt steeds dichterbij!
Download je moodboard en bespreek deze met een adviseur in een van onze Tuin & Terras vestigingen!
tuinverlichting

Entry lights

Onze Entry Lights collectie biedt een breed assortiment aan 12 volt buitenverlichting. 12 volt staat voor veiligheid en veiligheid staat voorop. Deze lage spanning zorgt voor een veilige omgeving, niet alleen voor degene die de verlichting installeert, maar ook...

Onze Entry Lights collectie biedt een breed assortiment aan 12 volt buitenverlichting. 12 volt staat voor veiligheid en veiligheid staat voorop. Deze lage spanning zorgt voor een veilige omgeving, niet alleen voor degene die de verlichting installeert, maar ook voor kinderen en dieren die in de tuin spelen. Door het lage voltage komt er geen elektricien aan te pas en is het eenvoudig zelf aan te leggen! Of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande verlichting of decklights, de 12 volt buitenverlichting van Entry Lights verlicht je tuin, oprit, schutting, voordeur of balkon op een sfeervolle manier.

Voorraad op aanvraag

Vakkundig advies en een oplossing op maat 

Ons team van deskundig personeel staat klaar om samen op zoek te gaan naar de juiste materialen voor het realiseren van jouw droomtuin.  

Op zoek naar iets specifieks? 
Wij denken graag mee over de juiste indeling van jouw tuin of aan een passende oplossing, zoals een tuinhuis of een ander houtbouw project. Samen gaan we op zoek naar het beste resultaat voor jouw tuin! 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.