Jouw droomtuin komt steeds dichterbij!
Download je moodboard en bespreek deze met een adviseur in een van onze Tuin & Terras vestigingen!
terrastegels

Betontegels

Een betontegel is een gegoten beton product, die bekent staat om zijn ruwere uitstraling. Het voordeel van een gegoten product is dat er veel keus is in maten. Beton tegels zijn al verkrijgbaar vanaf 20 x 30 cm en kunnen gemaakt worden in speelse organische...

Een betontegel is een gegoten beton product, die bekent staat om zijn ruwere uitstraling. Het voordeel van een gegoten product is dat er veel keus is in maten. Beton tegels zijn al verkrijgbaar vanaf 20 x 30 cm en kunnen gemaakt worden in speelse organische vormen. Ons assortiment beton tegels bestaat uit een basic steen, maar ook uit betontegels met diverse toplagen. Deze toplagen beschermen in diverse gradaties tegen vuil, weersomstandigheden en het behoud van kleur. 

Voorraad op aanvraag

Vakkundig advies en een oplossing op maat 

Ons team van deskundig personeel staat klaar om samen op zoek te gaan naar de juiste materialen voor het realiseren van jouw droomtuin.  

Op zoek naar iets specifieks? 
Wij denken graag mee over de juiste indeling van jouw tuin of aan een passende oplossing, zoals een tuinhuis of een ander houtbouw project. Samen gaan we op zoek naar het beste resultaat voor jouw tuin! 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.