Wand- en gevelbekleding

Wand- en gevelbekleding

Een moderne twist

Geef je huis, een wandje of tuinhuis een unieke, warme en gezellige uitstraling met wandbekleding. Gemaakt van duurzaam composiet, volledig gerecycled en behoud jarenlang zijn mooie uitstraling!

Jarenlange mooie uitstraling!

Jarenlange mooie uitstraling!

Ons assortiment wand – en gevelbekleding is gemaakt van composiethout. Een product met de warme en gezellige uitstraling van hout, maar met de voordelen van composiet. Het composiet is gemaakt van gerecycled materiaal en is uiteindelijk na gebruik ook weer volledig recyclebaar.  De bekleding is voorzien van een weerbestendige laag, waardoor de gevelbekleding jarenlang mooi blijft! Wand- en gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, om voor iedere gelegenheid een passende uitstraling te kunnen creëren!

Jarenlang mooi

Onze wand- en gevelbekleding bestaat uit 2 lagen die er voor zorgen dat jouw bekleding jarenlang mooi blijft. De kern is gemaakt van diverse soorten gerecycled materiaal en dichte houtsoorten, die zorgen voor een lange levensduur van het materiaal. Daarnaast is de plank voorzien van een beschermende toplaag die het houtcomposiet beschermd tegen krassen en vlek- en vervagingsbestendig maken.

Diverse patronen voor diverse uitstralingen

Wand- en gevelbekleding is verkrijgbaar in diverse soorten. Iedere soort heeft zijn eigen patroon. De een heeft smalle banen, de ander brede banen en weer een andere heeft een plank motief. Elk patroon geeft een eigen unieke uitstraling aan jouw project. Daarnaast is er keuzen uit verschillende kleuren, om de bekleding nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen!

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.