Een vaste
partner om
op te bouwen!

Samenwerken aan de droomtuin van je klant

Een vaste<br> <span>partner</span> om<br> op te bouwen!

Voor hoveniers
Breng elke tuin tot leven

Als hovenier streef je dagelijks naar het realiseren van mooie tuinprojecten. Binnen dit traject is er niets zo fijn als een betrouwbare partner, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staat! Tuin & Terras ontzorgt jou door het leveren van kwalitatief hoogwaardige materialen, het geven van deskundig advies en goede service. Zo doen we dat! 

<span>Hoge servicegraad</span> en <br>een prettige samenwerking

Hoge servicegraad en
een prettige samenwerking

Tuin & Terras biedt een hoge servicegraad, waarmee we jou als hovenier in diverse maten kunnen ontzorgen. Hiermee houd je meer tijd over om bezig te kunnen zijn met belangrijke zaken, namelijk het realiseren van mooie tuinprojecten!  
 
Daarnaast gaat een prettige samenwerking samen met een effectieve wisselwerking. Jouw klanten mogen in onze uitgebreide showtuin producten uitzoeken, wij organiseren de volledige order en stemmen met jou het gewenste moment van leveren af. Vice versa kunnen wij particulieren die graag de tuin aangelegd willen hebben naar jou doorsturen.  

Exclusief assortiment en <br><span>uitgebreid marketing beleid</span>

Exclusief assortiment en
uitgebreid marketing beleid

Een gedeelte van ons assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Tuin & Terras. Hierdoor kunnen we onze tuinmaterialen voor scherpe prijzen aanbieden aan de particulier en goede marges realiseren voor jou als hovenier. Daarnaast is het voor jou als hovenier mogelijk om mee te liften op onze actieve marketing activiteiten. Zowel via (landelijke) social media als via de website. Door regelmatig posts van actualiteiten en opgeleverde projecten te plaatsen, vergroten we jouw naamsbekendheid. Ook komt jouw logo als partnervermelding op onze website.  

Partner worden van Tuin & Terras? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt! 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.