Tuin & Terras
jouw tuinexpert

Innovatie en kwaliteit in elke tuin

<span>Tuin & Terras</span><br> jouw tuinexpert

Tuin & Terras brengt
het beste naar buiten

Wij zijn dé specialist in tuinmaterialen. Met een ruim opgezet assortiment is er altijd iets wat past bij jouw tuin. Iedere vestiging heeft zijn eigen enthousiaste team van deskundigen, die je graag te woord staan. Wij staan klaar voor ieder project, zo ook die van jou!

Realiseer jouw droomtuin met Tuin & Terras

Samen gaan we opzoek<br> naar <span>jouw droomtuin</span>

Bij Tuin & Terras kun je terecht voor een ruim assortiment tuinmaterialen, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Binnen ons assortiment is er veel keuze uit kleuren, maten en designs. Van tegels, klinkers en kunstgras tot tuinhuizen, schuttingen en verlichting, wij werken samen met een zorgvuldig geselecteerd leveranciersnetwerk, waardoor ons assortiment altijd is voorzien van de nieuwste tuintrends. Ook beschikken we over diverse exclusieve series tuinmaterialen, uitsluitend verkrijgbaar bij een Tuin & Terras vestiging! 

<span>Persoonlijk advies</span> op maat 

Persoonlijk advies op maat 

Iedere Tuin & Terras vestiging beschikt over een deskundig team van medewerkers die graag met jou op zoek gaan naar de juiste materialen voor jouw tuin. Iedere tuin is anders en vraagt daarom om een persoonlijke benadering. Onze medewerkers denken met je mee over een effectief en mooi ontwerp, die volledig aansluit op jouw wensen. We brengen het beste naar buiten en realiseren samen jouw droomtuin! 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.