Terrastegels en tuintegels

Terrastegels en tuintegels

Terrastegels en
tuintegels Voor elke
buitenruimte

Hier vind je een diversiteit aan stijlen, kleuren en materialen, perfect voor elke buitenruimte. Of je nu gaat voor een moderne uitstraling, een natuurlijke touch of een klassieke look, met onze terrastegels leg je de basis.

Alles wat je <br>moet weten over<br><span> tuintegels</span>

Alles wat je
moet weten over
tuintegels

Het uitzoeken van de juiste tuintegel begint bij het kiezen van een soort. Ga je voor een natuurlijke betontegel, de oer harde Keramische tegel, een van de nieuwste GeoCeramica® of GeoProArte® tegels of een natuursteen tegel? Vervolgens kies je de maat die past bij je wensen, variërend van 30 cm tot wel 120 cm. Tot slot kies je een van onze vele kleuren! 

Betontegels
Betontegels zijn een gegoten product met een rauwe look. Ons assortiment bestaat uit basic beton tegels en beton tegels met een toplaag. Deze toplaag zorgt voor een langer behoud van kleur en beschermd in diverse temperaturen tegen vuil en weersomstandigheden.

 

GeoCeramica®

De GeoCeramica® tegel is een stijlvol Italiaans keramiek op een sterke betonnen drager. Een zeer goede en praktische uitkomst voor jouw terras. Omdat regulier 2 & 3 cm keramiek in cement moet worden gelegd, is het leggen van keramiek een tijdrovende en dus relatief dure klus. Met een betonnen onderlaag profiteer je van de relatief eenvoudige én betaalbare verwerkingskosten van beton. Zo kun je genieten van hoogwaardig keramiek, tegen een interessante prijs.

Keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn gebakken tegels. Keramiek is heel hard en massief. Het grote voordeel is dat keramiek als tuintegel slijtvast en kleurvast is. De tegel kan geen water opnemen, waardoor je ook geen last hebt van mos op je tuintegels!

 

GeoProArte®

De GeoProArte® serie tuintegel heeft als basis een sterke beton drager die is afgewerkt met een hoogwaardig keramisch design. Daarnaast is deze tegel afgewerkt met een factor 90 toplaag, waardoor hij beschermd is tegen bijna alle weersomstandigheden, vetten en vloeistoffen. Het veelzijdige penseel geeft eindeloze design mogelijkheden!

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.