Ontdek onze tuin updates

Alles over Tuin & Terras

Ontdek onze <span>tuin updates<span>
 • Kies eens wat anders voor je tuin!
  Blog

  Een vlak terras, een klein bordertje, alles in dezelfde kleur. Vaak kiezen we voor eenvoud als het gaat om onze tuin. Met een paar eenvoudige onderdelen breng je echter een volledig nieuwe wending aan je tuin! 

 • Welke tuinverlichting past in jouw tuin?
  Blog

  De warme zomerdagen nodigen uit om heerlijk van je tuin te genieten. Met de juiste tuinverlichting kun je ook na zonsondergang blijven genieten. Maar wat is nu de juiste tuinverlichting? 

 • Prijsuitreiking 10-jarig jubileum
  Nieuws

  In 2020 bestond Tuin & Terras 10 jaar. Ondanks de pandemie hebben wij toch een feestje kunnen vieren. Met de aanleg van de tuin maakte onze klanten namelijk kans op mooie prijzen. Het enige wat zij hoefden te doen was een foto opsturen van de nieuwe of opgeknapte tuin.

 • Tuin & Terras Lansingerland viert feest!
  Blog

  Vrijdag 21 mei heeft Tuin & Terras de prijswinnaars van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Vogelaar uit Berkel en Rodenrijs won een prachtig pakket voor het onderhoud van de tuin.

 • Tuin & Terras Ysselsteyn viert feest!
  Blog

  Vrijdag 21 mei heeft Tuin & Terras twee van de prijswinnaars van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Voesten uit Leunen en familie Bennebroek uit Deurne waren de gelukkige winnaars van een prachtige set bloembakken.

 • Tuin & Terras Westland viert feest!
  Blog

  Vrijdag 21 mei heeft Tuin & Terras een van de prijswinnaars van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Van der Meer uit ‘s-Gravenzande ging er vandoor met een prachtige heater.

 • Hoofdprijs Tuin & Terras valt in Zevenbergen!
  Blog

  Vrijdag 7 mei heeft Tuin & Terras de eerste prijswinnaar van de winactie rondom het 10-jarig jubileum bekendgemaakt. Familie Korteweg uit Zevenbergen ging er vandoor met een prachtige barbecue en een cadeaubon van de lokale slager.

 • Inzendingen actie 10-jarig jubileum
  Blog

  In 2020 bestond Tuin & Terras 10 jaar. Ondanks de Corona hebben wij toch een feestje gevierd. Met de aanleg van uw tuin maakte u namelijk kans op mooie prijzen.