Klinkers

Klinkers

Betonklinkers en
gebakken klinkers

in vele soorten

Klinkers zijn bepalend in de uitstraling van jouw tuin. Ga je met gebakken klinkers voor een nostalgische uitstraling of toch liever voor een strakke betonklinker? Bij ons vind je de geschikte straatklinkers voor jou.

<span>Klinkers</span> zijn veelzijdig<br> in ieder opzicht.

Klinkers zijn veelzijdig
in ieder opzicht.

Je kunt niet alleen kiezen uit gebakken- of betonnen klinkers, maar ook uit diverse afmetingen. Klinkers zijn verkrijgbaar in waalformaat, ijsselformaat, dikformaat en keiformaat. En dat is nog maar het begin Dankzij de talrijke legopties creëer je een uniek aanzicht!

Authentieke uitstraling

De gebakken klinker is de bekendste steen die er is. Ze zijn onderhoudsvrij en gaan een leven lang mee. De straatsteen is geheel van klei gemaakt, hiermee behoudt de steen altijd zijn mooie kleur. Daarnaast heeft de klinker een getrommelde rand, wat een authentieke en sfeervolle uitstraling geeft.


Moderne Klinker

Naast de gebakken klinker, is er tegenwoordig ook een uitgebreid assortiment aan beton klinkers. Deze klinkers zijn vaak strak afgewerkt, waardoor ze een modernere uitstraling hebben. In de meeste gevallen beschikt de klinker over een beschermende toplaag, waarmee de kleur langer behouden blijft.

Diverse verwerkingsmogelijkheden

De uitstraling van jouw tuin kan ook beïnvloed worden door de manier van aanleggen. Klinkers kunnen via de bekende horizontale weg aangelegd worden, maar ook in bijvoorbeeld visgraat of elleboog verband. Bekijk onze productinformatie voor alle legmogelijkheden!
 

Inspiratie & advies

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies of doe inspiratie op in onze showtuinen!

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.