Tuinverlichting

Tuinverlichting

Tuinverlichting brengt
sfeer in je tuin

De warme zomerdagen nodigen uit om heerlijk van je tuin te genieten. Met de juiste tuinverlichting kun je ook na zonsondergang blijven genieten. Tuinverlichting maakt je tuin volledig af. Het geeft een sfeervolle afwerking en is daarnaast ook erg efficiënt om in het donker veilig door je tuin te kunnen lopen.  

Tuinverlichting

Maak je overkapping nog gezelliger met sfeervolle verlichting. Verlicht je looppaden en licht de eyecatchers van je tuin uit met een mooie spot. Al onze tuinverlichting is gebaseerd op een 12 volt systeem, wat eenvoudig zelf aan te leggen en uit te breiden is!  

Aanleggen doe je eenvoudig zelf
Ons assortiment bestaat volledig uit 12 volt verlichting. Dit is verlichting met laagspanning en daardoor niet gevaarlijk voor jou, je kind of huisdier. Erg gemakkelijk, want hierdoor hoeven de kabels ook niet ingegraven te worden. Dit maakt het verlichtingssysteem erg flexibel voor aanpassingen en uitbreidingen.

Laag in energieverbruik

Al onze tuinverlichting is voorzien van LED lichtbronnen en extreem laag in energieverbruik. Dit maakt ons assortiment energiezuinig en geeft je verlichting een lange levensduur!

Maak je tuin smart
Onze tuinverlichting is tegenwoordig ook uit te breiden met technische snufjes, die alles net wat handiger maken. Sluit je verlichting aan op een timer, bewegingssensor of afstandsbediening. Helemaal smart gaan? Bedien al je verlichting via een app!

Inspiratie & advies

Ga op zoek naar de juiste tuinverlichting voor jouw tuin. Kom langs in een van onze vestigingen voor persoonlijk advies of doe inspiratie op in onze showtuinen!

 

 • Buurt

  Met onze 14 vestigingen
  altijd een showtuin bij jou
  in de buurt. 

 • Eigen assortiment

  Een uniek en uitgebreid
  assortiment aan tuin-
  materialen.

 • Service

  Persoonlijk advies binnen
  de zoektocht naar jouw
  droomtuin.

 • Trends

  Altijd de nieuwste
  trends en de mooiste
  inspiratie. 

 • Echte vakmensen

  Een deskundig team met
  altijd een passende oplossing
  voor jouw tuin.