showtuin cuijk Noord-Brabant Nijmegen, Boxmeer, Venray en Arnhem

Tuin & Terras
Cuijk

Openingstijden

Ma: gesloten
Di-Do: 08:00-17:30
Vrijdag: 08:00-20:00
Zaterdag: 09:00-15:00

Cuijk

De Hork 18
5431 NS Cuijk
0485794526

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Cuijk

Tuin & Terras Cuijk is een totaalleverancier op het gebied van tuintegels, sierbestrating en tuinmaterialen voor zowel de hovenier, vakman en natuurlijk voor particuliere klanten. In Noord Brabant zijn wij ook wel bekend onder de naam De GROOT-handel.com, vlak onder de rook van Nijmegen en met een centrale ligging dichtbij de A73 goed bereikbaar voor iedere in de regio.

Showroom 

In onze showroom vindt u vele soorten eerste keuze vloer-, wand- en tuintegels. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van betontegels, keramiek tegels, siertegels en gebakken bestrating. Verder kunt u bij ons terecht voor de bijbehorende artikelen zoals lijmen, voegmiddelen en onderhoudsproducten. Én natuurlijk denken we ook graag met u mee voor een lichtplan in uw tuin! Kom bij ons langs en laat u inspireren in onze showroom!

Tegels op voorraad

Tuin & Terras Cuijk heeft zo’n 20.000m2 tegels uit voorraad leverbaar. Door goede inkoopafspraken met diverse leveranciers kunnen wij u de tegels bieden voor een aantrekkelijke prijs.

Persoonlijk advies aangepast aan uw wensen

Tuin & Terras Cuijk is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen. Bij ons kunt u de nieuwste ideeën opdoen en met een persoonlijk advies creëren wij een prachtige tuin die bij uw wensen aansluit. Samen met ons team van specialisten staan wij voor u klaar en gaan we graag aan de slag om uw droomtuin te creëren!

Transportmogelijkheden & werkwijze

Heeft u artikelen bij ons besteld dan brengen wij deze graag bij u thuis, uiteraard gebeurt dit in goed overleg zodat u hierbij rekening kunt houden met uw eigen planning. Mocht u vragen hebben over onze werkwijze, dan kunt u, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze vestiging; De Hork 18, 5431 NS Cuijk.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Cuijk!

Inspiratie Showtuin

Rondom het pand vindt u een sfeervolle inspiratietuin, waarin alle producten van Tuin & Terras Cuijk samengebracht worden. In deze tuin kunt u zelf ideeën en inspiratie opdoen en krijgt u professioneel advies over diverse soorten tuinmaterialen en het combineren hiervan.

Sfeerimpressies

Contactgegevens

De Hork 18
5431 NS Cuijk
0485794526

Info@degroot-handel.com
Routebeschrijving

Ma: gesloten
Di-Do: 08:00-17:30
Vrijdag: 08:00-20:00
Zaterdag: 09:00-15:00

Neem contact op met Tuin & Terras Cuijk

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Cuijk

  De Hork 18
  5431 NS Cuijk
  0485794526

  Info@degroot-handel.com