Tuin & Terras
Flevoland

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-16:00

Flevoland

De Linge 2
8253 PJ Dronten
06-83700622

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Flevoland!

Tuin & Terras Flevoland is uw specialist als het gaat om sierbestrating voor uw tuin en terras. Met meer dan twintig jaar aan ervaring in buitentegels én het vakkundig aanleggen van terrassen en tuinen kunnen wij u als geen ander u van de juiste tuin- en terrastegels voorzien.

Volop inspiratie in de showtuin van Tuin & Terras Flevoland

Naast de overdekte showroom, biedt Tuin & Terras Flevoland u ook een zeer ruim aanbod aan terrasvoorbeelden in onze showtuin. U ziet hier welke tuintegels er zoals zijn en hoe u deze mooi met elkaar kunt combineren.

Tuinontwerp op maat

Met onze ervaring in tuinaanleg denken we graag met u mee in uw nieuwe tuinontwerp: Een combinatie van een goede basis met verfrissende tuinideeën! En sluit uw tuinontwerp helemaal aan bij uw wensen? Dan kunt u voor alle materialen ook bij ons terecht. Hoveniers waarmee wij nauw samenwerken helpen u vervolgens graag met de aanleg van uw tuin.

Tuinmaterialen op voorraad

Komt u een opsluitbandje, stapelblokje of wat grond of zand tekort? Bij onze Cash & Carry haalt u dit tijdens onze openingstijden zo op!

Zes dagen per week open!

Bij Tuin & Terras Flevoland staan de twee jonge ondernemers Marien Vaandering en Ruben Fleming zes dagen per week voor u klaar om u te voorzien van een goed tuinadvies en de juiste terrastegel.

Kom langs, en laat u inspireren door ons enthousiasme voor tuinen en onze passie voor tegels.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Flevoland!

Hartelijke groet,

Marien en Ruben

 

 

 

 

 

 

Inspiratie Showtuin

Sfeerimpressies

Contactgegevens

De Linge 2
8253 PJ Dronten
06-83700622

flevoland@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-16:00

Neem contact op met Tuin & Terras Flevoland

Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

Tuin & Terras Flevoland

De Linge 2
8253 PJ Dronten
06-83700622

flevoland@tuinenterras.nl