Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica geoproarte Nederland hout schuttingen overkapping blokhut tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie composiet vijver split zand tuinverlichting buitenverlichting veranda tegels kapschuren sfeerimpressie tuinontwerp bestrating tuinhout sfeertuinen projecten vijver waterelement zwembad afwatering terrastegels tegels 60x60 terrastegels tuintegels sierbestrating keramische tegels betontegels tuintegels in beton keramiek natuursteen tuinhout hout douglas composiet partners

Tuin & Terras
IJsselstein / Utrecht

Openingstijden

Geopend op afspraak

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van zondag 24 juli tot vrijdag 12 augustus.

IJsselstein / Utrecht

Nijensteinseweg 31
4124AT Hagestein
030-3070326

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht

Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, bestrating, tuinhuis, schutting, veranda, verlichting of vijver betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen. Bij voorkeur op afspraak dan weten we zeker dat we even de tijd voor u hebben.

IJzersterke formule

Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend ruim assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken en het aanbieden van een kwalitatief goed product.

Bezoek onze showtuin

Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen in onze showtuin en met ons persoonlijk en deskundig advies maken wij een sfeer die bij u past.

Vakkundig advies

Door jaren lange ervaring en het samenwerken met tuin professionals hebben we een vast klantenbestand van hoveniers, stratenmakers, tuin architecten en andere specialisten opgebouwd om uw tuin tot in de puntjes te kunnen realiseren. Deze lokale gespecialiseerde bedrijven, helpen u graag met de aanleg van uw tuin!

Met een goed plan bereiken we het beste resultaat is onze ervaring. We nodigen u dan ook uit inspiratie op te komen doen onder het genot van een kopje koffie of thee om samen een plan van aanpak op te zetten.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht! Uw leverancier van tuinmaterialen in Utrecht, in de buurt van Houten, Amersfoort, Woerden en Zeist.

Theo Oosterom

 

 

Inspiratie Showtuin

Sfeerimpressies

Contactgegevens

Nijensteinseweg 31
4124AT Hagestein
030-3070326

Info@tuinenterrasijsselstein-Utrecht.nl
Routebeschrijving

Geopend op afspraak

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van zondag 24 juli tot vrijdag 12 augustus.

Neem contact op met Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht

  Nijensteinseweg 31
  4124AT Hagestein
  030-3070326

  Info@tuinenterrasijsselstein-Utrecht.nl