Tuin & Terras IJsselstein Utrecht

Tuin & Terras
IJsselstein / Utrecht

Openingstijden

Geopend op afspraak

 

IJsselstein / Utrecht

Lage Dijk-Noord 15
3401 VA IJsselstein
030-3070326

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht

Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht is een persoonsgericht bedrijf met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, bestrating, tuinhuis, schutting, veranda, verlichting of vijver betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen. Bij voorkeur op afspraak dan weten we zeker dat we even de tijd voor u hebben.

IJzersterke formule

Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend ruim assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken en het aanbieden van een kwalitatief goed product.

Bezoek onze showtuin

Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen in onze showtuin en met ons persoonlijk en deskundig advies maken wij een sfeer die bij u past.

Vakkundig advies

Door jaren lange ervaring en het samenwerken met tuin professionals hebben we een vast klantenbestand van hoveniers, stratenmakers, tuin architecten en andere specialisten opgebouwd om uw tuin tot in de puntjes te kunnen realiseren. Deze lokale gespecialiseerde bedrijven, helpen u graag met de aanleg van uw tuin!

Met een goed plan bereiken we het beste resultaat is onze ervaring. We nodigen u dan ook uit inspiratie op te komen doen onder het genot van een kopje koffie of thee om samen een plan van aanpak op te zetten.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht! Uw leverancier van tuinmaterialen in Utrecht, in de buurt van Houten, Amersfoort, Woerden en Zeist.

Theo Oosterom

 

Inspiratie Showtuin

Sfeerimpressies

Contactgegevens

Lage Dijk-Noord 15
3401 VA IJsselstein
030-3070326

Info@tuinenterrasijsselstein-Utrecht.nl
Routebeschrijving

Geopend op afspraak

 

Neem contact op met Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras IJsselstein / Utrecht

  Lage Dijk-Noord 15
  3401 VA IJsselstein
  030-3070326

  Info@tuinenterrasijsselstein-Utrecht.nl