Panningen helden roermond weert venlo limburg keremische tegels tuintegels terrastegels geoceramica tuinhuizen overkapping vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen trends sfeer inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie

Tuin & Terras
Panningen / Helden

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Showtuin 24/7 geopend

Bel voor een afspraak

Panningen / Helden

Maasbreeseweg 4
5981 NB Panningen
077-3071471

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Panningen / Helden

Tuin & Terras Panningen / Helden is de specialist op het gebied van sierbestrating, tuinhuizen en overige tuinmaterialen. Met vele jaren ervaring kunnen wij u zeer goed adviseren en u van de juiste tuinmaterialen voorzien. In de regio zijn wij ook wel bekend onder de naam Heldense Steenhandel B.V.

24/7 inspiratie opdoen in de showtuin van Tuin & Terras Panningen / Helden

Tuin & Terras Panningen / Helden heeft een grote showtuin waarvan het buiten gedeelte zelfs 24/7 open is voor bezoekers. In de showtuin staan tuinhuizen in diverse soorten en maten. U vindt er een ruim assortiment aan beton-, keramiek- en siertegels en gebakken bestrating. Verder is de 12V buitenverlichting gepresenteerd zodat u kunt zien hoe u uw tuin met verlichting meer sfeer kunt geven. U kunt dus volop inspiratie opdoen en de materialen ook echt voelen.

Grote keuze in vlonders

Een vlonder geeft direct een warme uitstraling aan uw tuin en is mooi te combineren met sierbestrating. Met een vlonder kunt u een mooi terras aanleggen in uw tuin wat bij warm weer ook nog eens prettig aan uw voeten voelt. Voor iedere tuin hebben wij een passende vlonder, in diverse kleuren en materialen zoals composiet, hardhout en bamboe.

Stel digitaal uw overkapping samen!

Bent u op zoek naar een mooie overkapping in uw tuin maar weet u niet precies hoe u deze vorm wilt geven? Wij helpen u graag met het uitwerken van uw idee. Met onze 3D overkappingen tool kunnen wij kapschuren, tuinhuizen en andere vormen van overkappingen live met u samenstellen. U kunt kiezen voor diverse soorten hout zoals Douglas en vuren. Ook de kleur van uw tuinhuis passen we met u naar uw smaak aan. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld?

Stel hier digitaal uw overkapping samen.

Vakkundige medewerkers en hoogwaardig advies

Door het inzetten van vakkundige medewerkers kunnen wij hoogwaardig advies geven zodat u een tuin kunt creëren waar u optimaal van kunt genieten.

Wilt u meer weten, kom dan eens langs bij Tuin & Terras Panningen / Helden voor advies of om inspiratie op te doen! Wij staan zes dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Panningen / Helden! Uw specialist op het gebied van tuinmaterialen in de gemeente Peel en Maas. Centraal tussen de steden Roermond, Weert en Venlo en in de buurt van Sevenum Nederweert en Heythuysen.

Inspiratie Showtuin

Contactgegevens

Maasbreeseweg 4
5981 NB Panningen
077-3071471

panningen@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 10:00-14:00
Showtuin 24/7 geopend

Bel voor een afspraak

Neem contact op met Tuin & Terras Panningen / Helden

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Panningen / Helden

  Maasbreeseweg 4
  5981 NB Panningen
  077-3071471

  panningen@tuinenterras.nl