Tuin & Terras Twente Wierden Wierden, Achterhoek. Nabij Nijverdal, Almelo, Hengelo, Goor, Diepenheim en Holten.

Tuin & Terras
Twente / Wierden

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 08:00-13:00

Twente / Wierden

Wetering 1
7641 LG Wierden
06-42853827

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Twente / Wierden

Tuin & Terras Twente is uw leverancier met groot assortiment tuinmaterialen.

Wij zijn een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw specifieke ideeën en wensen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis of schutting betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij graag met u delen.

IJzersterke formule

Tuin & Terras is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend groot assortiment marktleider is op het gebied van tuintrends waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op tuingebied. Ook uw tuinontwerp is onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u de nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijke advies ontwerpen wij een tuin die bij u past.

Volop inspiratie in de showtuin van Tuin & Terras Twente 

In onze showtuin kunt u volop inspiratie opdoen en kunt u de materialen ook echt voelen. Met diverse leveranciers bieden wij een ruim aanbod in tuin- en terrastegels. Kom een kijkje nemen in onze showtuin en laat u inspireren!

Vakkundig advies

Wij leveren niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras. Met vele jaren ervaring op het gebied van tuininrichting, of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis en tuinhout, kunstgras of schutting betreft, geven wij u vakkundig advies op maat en bieden mogelijkheden voor elk budget.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Twente / Wierden! De leverancier van tuinmaterialen in Wierden, Achterhoek, nabij Nijverdal, Almelo, Hengelo, Goor, Diepenheim en Holten.

 

 

Contactgegevens

Wetering 1
7641 LG Wierden
06-42853827

info@tuinenterrastwente.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 08:00-13:00

Neem contact op met Tuin & Terras Twente / Wierden

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Twente / Wierden

  Wetering 1
  7641 LG Wierden
  06-42853827

  info@tuinenterrastwente.nl