Tuin & Terras Twente Wierden Wierden, Achterhoek. Nabij Nijverdal, Almelo, Hengelo, Goor, Diepenheim en Holten.

Tuin & Terras
Twente / Wierden

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 08:00-13:00

Twente / Wierden

Wetering 1
7641 LG Wierden
06-42853827

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Twente / Wierden

In 2020 bestaat Tuin & Terras Twente / Wierden 1 jaar. Lees hier het artikel uit HofGids d.d. 7-5-2020

Onder de naam Tuin & Terras Twente brengt deze organisatie een ongekend groot assortiment op de markt voor sfeerbrengers rondom uw woning.

De verschillende unieke en eigentijdse sferen van o.a. bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u al snel het echte thuis gevoel wat bij u past. Tuin & Terras is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ideeën en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, tuinhuis of schutting betreft, er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis willen wij met u delen.

IJzersterke formule

Tuin & Terras bij u in de regio is een ijzersterke formule die door gezamenlijke inkoop en met een ongekend assortiment marktleider is op het gebied van sfeer maken. Een tuinsfeer is ook onderhevig aan trends, dat kan zijn in kleur, vorm en materiaal. Bij ons kunt u die nieuwste ideeën opdoen en met ons persoonlijk advies maken wij een sfeer die bij u past.

Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar onze vakkundige medewerkers kunnen de sfeer ook aanbrengen in uw tuin en op uw terras.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Twente / Wierden! w leverancier van tuinmaterialen in Wierden, Achterhoek. Nabij Nijverdal, Almelo, Hengelo, Goor, Diepenheim en Holten.

Tuin & Terras Twente Wierden

 

Contactgegevens

Wetering 1
7641 LG Wierden
06-42853827

info@tuinenterrastwente.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 08:00-13:00

Neem contact op met Tuin & Terras Twente / Wierden

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Twente / Wierden

  Wetering 1
  7641 LG Wierden
  06-42853827

  info@tuinenterrastwente.nl