Tuinmeubelen meubelen speeltoestellen hout picknickbanken hout stoelen loungeset lounge statafels speelhuisjes schommels brandweerpalen ringen duikelstangen picknickbankjes kinderen lounge

Tuin & Terras
Vaals

Openingstijden

Ma-Vr: 08:30-17:30
Zaterdag: 09:00-16:00

Vaals

Prins Bernhardplein 113
6291 HA Vaals
0433-065848

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Vaals

Tuin & Terras Vaals is de leverancier in uw regio op het gebied van tegels, sierbestrating en overige tuinmaterialen. U kunt zes dagen per week bij ons terecht voor een eerlijk en vakkundig advies! In Vaals zijn we ook bekend onder de naam Hubo Huppertz. U vindt ons in het uiterste zuidoosten van Limburg, aan de rijksgrens van Nederland nabij het drielandenpunt met België en Duitsland, ten westen van de Duitse stad Aken.

Grote betrokkenheid en volop inspiratie

Door gezamenlijke inkoop en met een ongekend assortiment is Tuin & Terras bij u in de regio de marktleider op het gebied van tuininspiratie en -trends.

Wij zijn zeer betrokken bij onze klanten en besteden aandacht aan uw ideeën en wensen. Wij geven u graag advies en mogelijkheden die binnen uw budget passen.

Gekwalificeerde medewerkers en hoogwaardige producten

Door het inzetten van gekwalificeerde medewerkers en het leveren van hoogwaardige producten en goede service kunnen wij u een op maat gesneden product bieden, waar u nog vele jaren met plezier gebruik van maakt.

Wilt u genieten van een goede sfeer rondom uw woning? Kom dan voor advies en inspiratie naar Tuin & Terras Vaals!

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Vaals! Uw leverancier van tuinmaterialen in het uiterste zuidoosten van Limburg, nabij Maastricht, Heerlen, Valkenburg en Gulpen.

Contactgegevens

Prins Bernhardplein 113
6291 HA Vaals
0433-065848

vaals@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:30-17:30
Zaterdag: 09:00-16:00

Neem contact op met Tuin & Terras Vaals

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Vaals

  Prins Bernhardplein 113
  6291 HA Vaals
  0433-065848

  vaals@tuinenterras.nl