Tuin en Terras Zevenbergen keramische tegels

Tuin & Terras
Zevenbergen

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Di-Vr: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-15:00

Zevenbergen

Achterdijk 3
4761RB Zevenbergen
0168-326412

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Zevenbergen

Tuin & Terras Zevenbergen heeft een ongekend groot assortiment aan sierbestrating en tuinmaterialen. Tuin & Terras is een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ontwerp en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu de aanschaf van een terras, bestrating, tuinhuis of schutting betreft. Er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis delen wij graag met u!

Inspiratie in de showtuin van Tuin & Terras Zevenbergen

Tuin & Terras Zevenbergen is dé sierbestratingsspecialist in uw regio! In de showtuin vindt u onder andere alle kleuren uit de GeoCeramica serie. Verder vindt u er een uitgebreid assortiment van betontegels, keramiek tegels, siertegels en gebakken bestrating.

Naast sierbestrating heeft onze vestiging in Zevenbergen een nachttuin waar de 12V verlichting van LightPro wordt gepresenteerd. In de showtuin staan buitenverblijven inclusief glazenschuifwand. Natuurlijk vindt u daar ook een Douglas kapschuur en veranda’s van zowel hout als aluminium.

U kunt bij ons ook terecht voor grind en split, muurelementen, kunstgras en schuttingen. Laat u dus inspireren en kom een kijkje nemen in onze showtuin! De verschillende unieke en eigentijdse sferen van onder andere bestrating, tuinschermen, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u het echte thuis gevoel wat bij u past.

Vakkundig advies en 3D ontwerp op maat

Wij begeleiden u graag bij de aanleg van uw tuin. Dit doen wij in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven.  Wij hebben een netwerk van hoveniers, stratenmakers, schuttingzetters en klusbedrijven die u graag verder helpen. Bij Tuin & Terras staan eigen specialisten voor u klaar. Deze specialisten helpen u met een 3D ontwerp voor buitenverblijven, kapschuren of zadeldaken.

Bezoek Tuin & Terras 

Bij ons kunt u de nieuwste ideeën opdoen en met een persoonlijk advies creëren wij een sfeervolle tuin die bij uw wensen aansluit. Samen met ons team van specialisten staan wij zes dagen per week met plezier voor u klaar! Tuin & Terras is gevestigd aan Achterdijk 3 in Zevenbergen, achter de oude suikerfabriek.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras !

Tuin & Terras Zevenbergen vindt u in Noord-Brabant, in de buurt van Roosendaal, Dordrecht, Breda, Etten-Leur en Strijen.

 

Inspiratie Showtuin

Contactgegevens

Achterdijk 3
4761RB Zevenbergen
0168-326412

zevenbergen@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Maandag: Gesloten
Di-Vr: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-15:00

Neem contact op met Tuin & Terras Zevenbergen

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Zevenbergen

  Achterdijk 3
  4761RB Zevenbergen
  0168-326412

  zevenbergen@tuinenterras.nl