Elementen beton betonelementen stapelblokken opsluitbanden bielzen traptreden ecolat piket natuursteen opsluitbanden natuursteenelementen tuin terras cortenstaal muurblok stapelblok

Tuin & Terras
Zevenbergen

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Di-Vr: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-15:00

Zevenbergen

Achterdijk 3
4761RB Zevenbergen
0168-326412

Stuur een e-mail

Welkom bij Tuin & Terras Zevenbergen

Tuin & Terras Zevenbergen heeft een ongekend groot assortiment aan sierbestrating en tuinmaterialen. Wij zijn een persoonsgerichte organisatie met aandacht voor uw ideeën en wensen. Met deze persoonlijke betrokkenheid geven wij u advies in ontwerp, en mogelijkheden die binnen uw budget passen. Of het nu om de aanschaf van een terras, bestrating, tuinhuis of schutting gaat. Er komt heel wat kennis om de hoek kijken. Deze kennis delen wij graag met u!

Inspiratie in de showtuin 

Tuin & Terras Zevenbergen is dé sierbestratingsspecialist in uw regio! In de showtuin vindt u onder andere alle kleuren uit de GeoCeramica serie. Ook is er een uitgebreid assortiment van beton-, keramiek- en siertegels, en gebakken bestrating gepresenteerd.

Naast bestrating heeft onze vestiging in Zevenbergen een nachttuin, waar de 12V verlichting van LightPro wordt gepresenteerd. In de showtuin staan buitenverblijven inclusief glazenschuifwand, veranda’s van zowel hout als aluminium, en een Douglas kapschuur.

U kunt bij ons ook terecht voor grind en split, kunstgras en schuttingen. Laat u dus inspireren en kom een kijkje nemen in onze showtuin! De verschillende unieke en eigentijdse sferen van onder andere bestrating, tuinhuisjes en tuin ideeën geven u het echte thuis gevoel wat bij u past.

Vakkundig advies en 3D ontwerp op maat

Wij begeleiden u graag bij de aanleg van uw tuin. Dit doen wij in samenwerking met onze partners.  Wij hebben een netwerk van hoveniers, stratenmakers, schuttingzetters en klusbedrijven. Zij helpen u graag verder. Bij ons staan eigen specialisten voor u klaar. Deze specialisten helpen u met een 3D ontwerp voor verblijven, kapschuren of zadeldaken voor in uw tuin.

Zes dagen per week open!

Samen met ons team van specialisten staan wij zes dagen per week met plezier voor u klaar! Tuin & Terras Zevenbergen vindt u in Noord-Brabant, in de buurt van Roosendaal, Dordrecht, Breda, Etten-Leur en Strijen. Wij zijn gevestigd aan Achterdijk 3 in Zevenbergen, achter de oude suikerfabriek.

Kom langs, en laat u inspireren door ons enthousiasme en onze passie voor alles wat te maken heeft met de sfeer rondom uw woning! Met een persoonlijk advies creëren wij een sfeervolle tuin die bij uw wensen aansluit.

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras!

 

 

Contactgegevens

Achterdijk 3
4761RB Zevenbergen
0168-326412

zevenbergen@tuinenterras.nl
Routebeschrijving

Maandag: Gesloten
Di-Vr: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-15:00

Neem contact op met Tuin & Terras Zevenbergen

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Zevenbergen

  Achterdijk 3
  4761RB Zevenbergen
  0168-326412

  zevenbergen@tuinenterras.nl