Tuin terras vestigingen sfeer trends geoceramica geoproarte Nederland hout schuttingen overkappin blokhutten tuinhuizen vlonder buitenverlichting showtuin tuinmaterialen inspiratie kapschuren kunstgras schutting sfeerimpressie composiet vijver split zand tuinverlichting buitenverlichting veranda

Tuin & Terras
Du Bois Zundert

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 08:00-16:00

Du Bois Zundert

Rucphenseweg 49 a
4882 KB Zundert
076 597 3201
www.du-bois.nl

Stuur een e-mail

Welkom bij Du Bois Tuin & Terras Zundert

Du Bois Tuin & Terras Zundert is een begrip in de regio. Van banden tot aan compleet uitgewerkte tuinen bij Du Bois Tuin & Terras bent u aan het juiste adres. We hebben een overzichtelijke showtuin, waarbij meer dan 200 verschillende soorten stenen in de showtuin verwerkt liggen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld hoe de stenen in uw tuin erbij komen te liggen.

Van ontwerp naar realisatie van uw droomtuin

De tuin is een verlenging van uw huis. Onze specialisten laten u inspireren en ideeën opdoen voor een eigentijdse tuin die aansluit op het karakter van uw woning. Van moderne nieuwbouw huizen tot aan landelijke boerderijen alle bijpassende bestratingen vind u terug in ons assortiment, maar u kunt ook bij ons terecht voor bestratingen voor kleinere voor – en achtertuinen, opritten en zelfs voor uw balkon.

Jarenlange ervaring in verschillende bestratingen Tuin & Terras Zundert

Onze specialisten komen allemaal uit de branche. Zij hebben de ervaring van het aanleggen van verschillende bestratingen. Hierdoor krijgt u veel praktische tips en komt u niet voor onverwachte problemen te staan. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u om al uw vragen te beantwoorden en om u verschillende mogelijkheden te laten zien.

Kom langs bij Du Bois en laat u inspireren door onze medewerkers.

Tuin & Terras Zundert werkt samen met lokale, gespecialiseerde bedrijven. Zij kunnen u helpen met de aanleg van uw tuin!

Heel graag tot ziens bij Tuin & Terras Du Bois Zundert! Uw leverancier van tuinmaterialen in Noord-Brabant, in de buurt van Breda, Hoogstraten, Bergen op Zoom en Roosendaal.

Tuin & Terras Zundert Du Bois

Deskundigheid

Du Bois Zundert heeft deskundigheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijkste dat u de juiste bestrating kiest, zodat u daarna met een tevreden gevoel kunt genieten in uw tuin.

Contactgegevens

Rucphenseweg 49 a
4882 KB Zundert
076 597 3201
www.du-bois.nl

info@du-bois.nl
Routebeschrijving

Ma-Vr: 08:00-17:00
Zaterdag: 08:00-16:00

Neem contact op met Tuin & Terras Du Bois Zundert

  Uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld, door te klikken op Verzenden gaat u akkoord met ons Privacy- en Cookiebeleid.

  Tuin & Terras Du Bois Zundert

  Rucphenseweg 49 a
  4882 KB Zundert
  076 597 3201
  www.du-bois.nl

  info@du-bois.nl